23

Unufri

преди 8 години

До 29: Човече, уважавам мнението на всеки един, включително и на турбо неграмотни хора, като теб, но все пак... обърни внимание на правописа! Това са неща, които се учат до 5-ти клас! Не може да владееш собствената си писмена реч на нивото на третокласник и да очакваш, че изразеното ти мнение ще звучи сериозно!

22

Анонимен

преди 8 години

Боко кога ще кажеш нещо за зелената мафия,която прахоса толкоз милиони,за броене на рибите 450 000 за броене на скалният орел 4 милиона и много подобни.До кога щесе правиш на прозрачен.

21

Анонимен

преди 8 години

Се така се оправдава пред народа,и после садът ниго зачука два ката.Бойко ти винаги гледаш за момента да ископчеш ***,пък после мислиш че хоръта ще забравят.Там тие силата,и във това да търкате мненията на хоръта по вестници и навсякъде.Всичката история тие мафиотска,но няма кой да те осъди но май наближава.

20

Анонимен

преди 8 години

Не е истина колко загубен е този банкянски ***.

19

Obratna informatia

преди 8 години

Da pita bg narod s sms, e-maili ili s pisma po bg post...a moje i po tv al djazira...:-):-):-):-):-)

18

Анонимен

преди 8 години

Борисов наистина няма да плаща, народецът ще плаща. Както за КТБ, както за АЕЦ"Белене" и т.н.Хубавото е, по думите на Ленин преди революцията "Колкото по-зле, толкова по-добре"

17

Анонимен

преди 8 години

Дали ще се плаща или не не решава ТОЙ. Това решава съда. Като толкова се е загрижил за обществените пари кой носи отговорността за изгубените 47 милиона долара от аферата с ваксините на Москов с Турция?

16

Анонимен

преди 8 години

Че ще се плаща за спрените обществени поръчки ще се плаща. Но Боко е прав ТОЙ няма да плаща ,ще плащаме всички НИЕ.

15

Искам истински дикта

преди 8 години

Ей още не мога да разбера защо мразите Бойко Борисов. Даже мисля че е доста мекошав. Ако беше истинка мутра сега нямаше да има какво да ядете вече, а то видиш ли, всичко си имате :)

14

dsadsa

преди 8 години

Всички магистрали в България са с ПРОЕКТНА скорост 120кмч.....защо тази да прави изключение?

13

Анонимен

преди 8 години

значи завоите ще са изчислени за 120км скоростдобре,а на вътрешните пътища ,като е регламентирано 90км в час завоите пак с 90 ли да ги взимаме или да намаляме за да не се изтрепем?голяма тъпня

12

xxx

преди 8 години

luksa na naroda

11

Анонимен

преди 8 години

Ще резнем малко тук, малко там и накрая, защо нямаме магистарала? Еми защото не отговаря на исикванията за такав. Я да каже по тази схема със спестяването, колко спести от кръговото на Симеоновско и Околовръсното, на ТВ-кулата, на Семинарията новото недоразумение от Черни връх към Токуда и още много подобни където две коли трудно се разминават.

10

Анонимен

преди 8 години

Ако се направи черен път сигурно и 500 млн лв ще се спестят.

9

Веселин

преди 8 години

всички тука плюете защото не спазвате пределната скорост за движение......и се движете с по 150/180 км/ч по магистралата

8

Анонимен

преди 8 години

За да се печели от нещо, трябва преди това да се вложат пари за него, а не да се "спестяват", както прави ГЕРБ от 2009-та година досега и резултатът е, че губим много повече, отколкото ГЕРБ е "спестил". То по логиката на ГЕРБ и Борисов, ако не се влагат никакви пари за строителство и ремонт на пътищата, ще спестим много милиони или милиарди....

7

Joko

преди 8 години

Бедните хора имат бедно мислене ! Отново ще се хвърлят пари за вчера ! Как тези самозвани политици не разбраха, че най=добрата инвестиция е не за вчера а за бъдещето. 150 млн. могат да се вземат от командировките на т.н. "народни представители", от техните безотчетни "представителни" , които получават всеки месец.

6

Анонимен

преди 8 години

Тикво, Тикво... не е лесно да си толкоз ***, а? Ако намалиш скоростта пък на 90км/ч, сигурно ще спестиш още 200 милиона. А ако се намали на 60км/ч - идеално. Или направо само направете маркировка, без хасфалт и я пуснете като офроуд пътека(магистрала), с ограничение 10км/ч. Естествено, трябва да искате и свинетка за съответното нещо, щотовсе пак има макркировка, а камерите за скорост ще ги окачате по дърветата. Добре дошли в Тикволандия, където всяка магистрала има собствен характер...

5

Анонимен

преди 8 години

Баце да нареди проверка на обществените поръчки в съдебната система, че там е мазало що пари изтичат при наши хора

4

Анонимен

преди 8 години

Значи ще имаме първокласен Репубикански път а не магистрала!Сомо се чудя на Баце тоьотата нали беше с 6 скорости и миналата година се оплакваше, че нямаме пътища където да включва на 6-та