9

Анонимен

преди 8 години

Срамота е един некАдърник да пише за гений като Емил ДИМИТРОВ!

8

Анонимен

преди 8 години

Минчев ли лансира навякъде тази Оксана Хорват- Станчева. Понеже я мързи да работи нещо смислено, непрекъснато ни я тикат в очите да й слушаме глупостите. Чак пък и за уважавания Емил Димитров ще пише- какво самочувствие. Писна ми от измислени звезди.

7

еделвайс

преди 8 години

Емил Димитров е име в нашата естрада! Най- голямото име. Както и Лили Иванова. Това са двете най- големи имена. Подробностите от личния им живот не е ничия работа. Ако някой е решил да ни разкаже нещо повече за тях добронамерено - нека благодарим. За Лили Иванова вече имаме такава книга, добре че се появи и за Емил. Надявам се да е стойностна. И дано.

6

Анонимен

преди 8 години

Живял и бил около Емил от 1981? Като какъв?

5

ааа, не!

преди 8 години

Оставете ни малкото уважение ,което е останало към певеца и твореца Емил Димитров и не го омаскарявайте още с епистоларните диарии на изтъкнатите членове на гей дружинката!

4

Анонимен

преди 8 години

Прилично четиво и прости коментари.

3

Анонимен

преди 8 години

поредния , който ще си прави ПР със смърттта на големия ни певец. Жалка работа. Още повече, че сега става дума за онзи измислен вазелинов лорд..

2

Анонимен

преди 8 години

накрая, по астрологичен път се изяснява..... в това изречение няма нито логия, нито мисъл, нито смисъл. Не виждам кой-уважаващ себе си човек би прочел такава книга.

1

ЛЕЛИЙ

преди 8 години

ГЕНЧО,ОТ ТЪЙ ,МОЙТО МОМЧЕ СА ИЗМЕТНА,БРЕ?!БЕШЕ МНОГО ГОТИН ВАТМАН.ЯВНО ВЕЧЕ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН НА ЕЛИТО,ЩОМ Я ДОКАРА ДО ТАМ ДА СЕ МЕШАШ И С ПРОСТОЛЮДИЕТО.