27

Е

преди 8 години

БРАВО!ТОВА СА ИСТИНСКИ УЧИТЕЛИ И ПРЕКРАСЕН ДИРЕКТОР.

26

Анонимен

преди 8 години

Браво на тези учители - будители! Браво на тези чудесни български деца! Това е много добър пример за подражание - нека навсякъде го приемат! Трогнаха ме! България няма да загине, тук ще останат хора!

25

Вяра

преди 8 години

Хубаво..*** чак уважение към държавата..по скоро уважение към страната...нейната природа, фолклора и др...държавата ни не е българска и не е за уважение! Dnes.bg дали правите разлика между двете? Или се мазните на държавата?

24

Тони

преди 8 години

Браво ,прекрасно е.

23

Тролка

преди 8 години

Какъв комунизъм е това да уважаваш учител,без да ти се налага трябва да сме наясно ,че това са хората които ни отварят пътя към света,нужна е благодарност за това.Друг е въпроса ,че българският учител е поставен в положение да чете от 9 учебника по предмета си и да се чуди към кой да насочи ученика за подготовка.Е това не е нормално и трябва веднага да се поправи още преди учебната година.Това е тревожно ,а не дали пееш химна на България в което няма нищо лошо,прекрасно е ,върховно чувство е.

22

Дона

преди 8 години

И в Америка си пеят химна на път и посред път ,ама нямат мисленето на българина нали?Нима не са минавали трудни периоди в развитието си Америка ,не всякога е било лесно и красиво, но са се справили защото са вярвали в себе си и са обичали Родината си,тука само *** как да оцелее тази държава,ние искаме всичко хубаво на тепсия,без усилия ,без труд,няма да стане това,никога.

21

Анонимен

преди 8 години

Патриот, все си мисля, че в окопите на Дойран "качеството на живот" е било твърде ниско, но патриотизма е бил на противоположното ниво.

20

към 23

преди 8 години

Абсолютно погрешно е да се смята ,че като нямаме условия трябва да си мразим държавата След първа и втора световна война в България е било пълна мизерия и никой не е мислил да дезертира от държавата си,хората са увеличавали семейството си с по много деца ,работели са яко и са били супер честни, прями и щастливи ,защото радоста е била в обикновенните неща.Благодарение на трудолюбието на обикновенния човек държавата е стъпила на крака та си,стига с тези управдания и бляскави притенции.

19

пешо

преди 8 години

и после комунизмът бил мъртъв... не е важно дали са грамотни и дали могат да смятат, а е важно да викат клас стани и да пеят химна... ако всичко друго е наред, тогава браво за инициативата. но ако се бълват неграмотници както навсякъде, то примитивният патриотизъм ще направи децата още по-***. а цъкайте ми сега минуси, атакисти м.а.л.о.у.м.н.и

18

Павела

преди 8 години

На времето това се правеше във всички училища,поздрав към учителя и химна са много важни за подрастващите,ако неможе да се наложат християнските ценности поради различие във вярата поне към Родината да имаме обич и уважение не е чак толкова сложно.

17

До 22

преди 8 години

Вярваме бе само дет на теб не вярваме ама да не ти дреме

16

ПАТРИОТ

преди 8 години

ВМРО дали започва работа всяка сутрин с пеенето на химна и клетва към Родината?Патриотизмът не се възпитава по този начин. Какви условия има в държавата,че да се гордеем с нея?Качествен ли е животът у нас,институциите вършат ли си съвестно работата, има ли уважение между хората, има ли съвмременни авторитети и пр.ВМРО връща знаци от миналото.Каква партия е ВМРО и за какво се бори?Бори се да се присламчи към по-голяма партия,за да си папка кротко и шефовете и да дебелеят.

15

Анонимен

преди 8 години

М да тая родина нищо ,че не и дрема за тях ,ще им остави само кредити но така трябва от малки да свикват всичко уж за родината ,пък то всичко е за едни хора от един и същ корен на който оправлението е фамилен бизнес другите ли амИ те да гледат випове бопове,и тп

14

Ограмотете се :)

преди 8 години

До 5 Ники:Пише се "химн", не "хим".

13

Анонимен

преди 8 години

Няма проблем да възпитаваме младежта към елементарни патриотични чувства към отечеството! Проблем има само в празните чутори на родоотстъпници!

12

СЕТ

преди 8 години

ХАХАХА! Клетва към родината- пълна глупост! Научете ги да пишат, а не да излизат неграмотни, научете ги да мислят, а не да заучават наизуст кухи фрази - пък който го вълнува да се кълне в каквото си иска.

11

до 10

преди 8 години

Примитивен, примитивен, но патриотизъм. А не съвременен, съвременен, ама бандитизъм.

10

Анонимен

преди 8 години

Това ми прилича на казарма. Ако всеки ден слушаш химна ще ти омръзне до втръсване. Много по добре е вместо патриотизъм да кажат някоя кратка молитва.

9

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Браво, добра инициатива, нека да влеем партиотизъм на младите, да бъдат верни на партия и държава. Да им втълпим, че дължат вярност на държавата в лицето на властимащитя, че следва да изпълняват каквото им се каже за да вървим напред по пътя на прехода и реформите. Браво.

8

melt

преди 8 години

Глупостта е безкрайна, както е казал Айнщайн....