108

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКО Е ЗА ПАРИИИИИИИ

107

Анонимен

преди 1 година

БАБА Е НАЙ ВИНОВНА ОТ ВСИЧКИ И АКО И УДАРЯТ ЕДИН БОЙ ЩЕ СИ КАЖЕ КОЙ Я НАКАРА И НА КАКВА ЦЕНА

106

Анонимен

преди 8 години

хайл меркел, сс - "маршиерт"

105

ким сун

преди 8 години

Пот този начин България и Гърция се превръщат във фронтови държави и ако войната не спре,ще стане страшно.Особенн за България за която на никой не му пука и няма собствена армия даже.Само може да се надяваме на гения на Бойко да измисли нещо,а той старата лисица ако си изиграе картите правилно може да спечели от тази ситуация.Всичко ще е на кантар.

104

Анонимен

преди 8 години

Преди 3-4 години Меркел каза че мултикултурния модел в Германия се е провалил защото не могат да интегрират турците/вече 2-3 поколение/, и изведнъж кани милиони ислямисти в Европа? Дали е взела решението сама? Или някой иска да превърне Европа в потребител на чужди стоки? Както стана с България. Защото Европа като цивилизация каквато беше свърши.

103

Анонимен

преди 8 години

Bratushki,Strashna novina na SB Kitayi isprevari Amerika,a Rossiya isprevari Germaniya,a vi za Merkel?!

102

Анонимен

преди 8 години

Bratushki,nali vi predupredix,che ste pak v greshna posoka! Tova samo zapochva,a sled tova!

101

Анонимен

преди 8 години

точно така 147Преди няколко вечери предаваха от гръцко-македонската граница, как мигрантите чакат на опашка за храна. Едно4-5 деца излизаха пред камерите, после се връщаха и пак ги избутваха, да се види че ими деца. Щото жени не се виждаха.Ние като ходим на екскурзия или дори в командировка до Германия си плащаме целия път, че и храната си плащаме, а тия навлеци ги хранят от където минат. Че и палатки им приготвят. Кой го плаща това? Пак ние, работещите европейци, а прииждащите търтеи нищо.

100

Анонимен

преди 8 години

Повдига ми се като гледам *** кандидат Европеици които показват децата си искаики да предизвикат съжаление, но ефекта е обратен .

99

Анонимен

преди 8 години

С други думи Меркел е олицетворение на непоследователността, тип фурнаджийска лопата, алчно загрижено за собствената си власт прасе, и *** за зеле не става от нея. Мога да я обиждам в рамките на цял роман.

98

Анонимен

преди 8 години

Едва ли само меркел - ми цялата ЕК какво прави? само ла лапане и щастливи кокошки!

97

Анонимен

преди 8 години

Абе Баба Меркел прекали с тоя инцест сега собствените фашаги не я уважават

96

защо

преди 8 години

"Сплотеността на Европа бе илюзия на Меркел"Не! Меркел е илюзия на сплотеността на Европа. Когато си поканиш гости и не пречите на съседите, никой не го е грижа дали госта е Гюнтер, Иван или Ахмет. Но да си каниш гости и да ги пратиш при съседите да ги посрещат..., а на всичкото отгоре да им осигурят спалня и храна за неопределено време...илюзия.

95

Анонимен

преди 8 години

Е значи е решено България ще има повече имигранти и няма да ги пускаме към Германия.Само не разбрах защо всички се радват на тази новина.Досега емигрантите искат да използват България само като преминаваща държава като за път към Германия и други държави а сега ще трябва да ги задържаме в България.Досега имахме късмет че те ни поемаха емигрантите но вече няма трябва да ги държим в България.

94

Джон

преди 8 години

Прекрасна новина! Най-после здравия разум наричан от евр0гейците ксенофобия и расизъм започва да побеждава и да изтласква сбърканата идеология на т0лерастията и гей-либер***лизма.

93

Анонимен

преди 8 години

Много слаб лидер се оказа фрау Меркель. Единиствения сериозен лидер в Европа Камерън като видя какви ги вършат Меркел и Оланд им тегли една майна и отдалечи Великобритания от Брюксел.

92

Анонимен

преди 8 години

Старуха Меркель молодец, Путину не чего делать не надо, она сама из гей-ропы Мусульманский шариат сделает ,видать часто Вангу читала.

91

Анонимен

преди 8 години

Е това вече е резил, гладните българи и руснаците се плюнчат във форумите да мислят германците ха ха ха ха може би на германците им е писнало от българи и руснаците да бачкат мръсната работа в Германия и им трябват нови черноработници, защото в Германия гъмжи от българи и руснаци които все се оплакват нещо, я за повече пари, я против меркел, я че германците не им дават да станат милионери от чистачи...схващате ли

90

Анонимен

преди 8 години

До До 125До 127 страна нещо са русофилите в главите си, когато петрола, източник номер едно на приходи в руската хазна е скъп, американците печелели, когато петрола е евтинамериканците пак печелили, значи няма угаждане на русофила, американцитевечно са виновни че.печелят според празните руски тикви и вечно са виновни че Венецуела, Русия, Нигерия губят от евтиния петрол

89

Анонимен

преди 8 години

Меркел е троянския кон на путин в ЕС , на дали е съвпадение че сирийците тръгнаха за ЕС след санкциите на ЕС срещу Русия