10

До 14

преди 8 години

Няма как да стане

9

я

преди 8 години

Че те и сега са си слети. Ако няма табелки къде свършва едното и започва другото, няма как да разбереш, в кое се намираш :)

8

Анонимен

преди 8 години

М,дааааа!!!Това ще е един малък евросъюз на територията на България на равнище общини!!!На външен вид всичко е прекрасно,а погледнеш ли отвътре изтъкано от противоречия и интереси!!!Че,общините първо ще се избият коя,колко да получи,бре!!!И коя да има о-ръководна роля при разпределението на средствата!!И.......до там с голямата община!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Както се казва започнахме реформа : отворете вратите и внесете бюрата - а защо не направите една супер община в която да влизат всички общини?

6

Кочо

преди 8 години

До От ЧерноморецНе че нещо, но в самия Черноморец никога не е имало плаж, този централния винаги е бил с ширина 2 метра, като си опъна кърпата и се мокри половината във водата.

5

Георги

преди 8 години

До 5, Ммм не е ясно дали е по евтино, оня много алчен , да знаиш

4

От Черноморец

преди 8 години

Ние вече си нямаме централен плаж. Имаме си един затворен с бетон гьол, чиято смрад през лятото ще се усеща чак до центъра. Особено като потекат фекалиите и отпадните води от близките капанчета, ресторанта и магазина.Препоръчвам на жителите на Приморско и Царево да се пазят от Рейзи.

3

Георги

преди 8 години

Аллооооо, днес.бг,Защо такова заглавие? Никой нищо още не слива, това първо. Второ , откога на брътвежите им се вика идеи?

2

Анонимен

преди 8 години

Аман от ***.отщини!

1

смЕх

преди 8 години

Това си е по-далечна цел един кмет на три апетитни хапки вЕрно "по-ефективно" ще се работи със субсидиите.