34

!

преди 8 години

Палестинците САМИ са си го убили този ЗАЙЕД:1.Ако беше екстрадиран- никакъв шум- всичко е законно.2.С това УБИЙСТВО нама да имат никакви неприятности относно укривателство на убиеца Зайед, а ще въвлекат държави в ШУМ, спорове, обвинения.Затова ВЕДНАГА след завръщането на Премиера са го убили, защото знаят, че ще им създава неприятности Зайед.

33

Анонимен

преди 8 години

До писна ми от тезиДа прав си за чий ти е Христос! А, освен него още Айнщайн, Фройд, Спилбърг, Менделсон, Панчо Владигеров, Калман.....

32

писна ми от тези

преди 8 години

Без първите братовчеди араби и евреи Земята щеше да е по-добро място за живеене.

31

анонимен

преди 8 години

голям резил полит убийство в българия па макар и в палест посолство докато бибисе прегръща с натаняху мосад действа

30

Анонимен

преди 8 години

В израелските вестници вчера нямаше нито дума за посещението на нашата делегация! Чак днес написаха! Обаче само като вметнаха в новината за трупа на палестинеца в двора на палестинското посолство в София, че това станало след визитата на българския премиер. В новината също е казано, че българските власти последните 22 години отказвали да им предадат палестинеца, за което Израел много пъти бил молил! Пак се опитват да ни вмъкнат в техните разправии!

29

Да

преди 8 години

...Палестина е имало още преди 2000 години за чудещите се!Израел е изкуствена държава от 70...Колега не си наясно с историята. Юдейска държава е имало от времето на фараоните преди Христа, а това, че е била унищожена от арабеските е друга тема. Тези дето ти слагат + и те са чели само "Венету"

28

Анонимен

преди 8 години

Боко таман се върна от Израел и видиш ли този палестинец го думнаха ;^)

27

Анонимен

преди 8 години

Сега това остана, да ни замесят в тази еврейско-арабска каша, та и от там да получаваме негативи.Евреите си имат проблем с палестинците. Ние нямаме. Да си ги решават без нас.

26

onz

преди 8 години

ес триста, булава, еф амнайсе и прочие медийни ***.. а мосад тихо и кротко си коси ливадата без оглед да особености на етноса, здравословни проблеми и интеграционни особености. так держать, както би казал лавров. на самом деле нет.

25

без

преди 8 години

Значи израелските службици са раздали справедливост, според техните разбирания.

24

Анонимен

преди 8 години

ами да стискаме палци всички бежанци да имат склонност към летенето, като този.

23

Георги

преди 8 години

Абе не разбрах от коментарите къде няма държава:а) В Палестина б) В Българияв) И в двете

22

tih velikan 681

преди 8 години

sled sreshtata s Boiko,edin otrovitel na Izrael padna ot visoko mnogo sile vyatur e imalo.Taka se pravi.Izrael vrushta resto za vsichko i vinagi i pravitelstvoto im durji na vseki evrein nezavisimo kude e.Nyama da spomenavam razlikata s nas nali....to e yasno

21

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова:- Полоний в чая- Рицинова сачма изтреляна от чадър- Самолет в небостъргач- Бутане от балконВсяка служба си има разписана методология за извършване на активни мероприятия и профилактиране. Кой както знае така работи.

20

Анонимен

преди 8 години

той не е обийц. хора представете некой на кажа на левски обйец. и той бе обит

19

Анонимен

преди 8 години

През 1990 г. той е успял да избяга от затвора Аялон, след като е бил хоспитализиран в болница във Витлеем.Палестинецът имал издадено разрешение за пребиваване в България и му била предоставена карта на чужденец на 15 ноември 2012 г.===Т.е. държавата ни укрива престъпници?

18

Анонимен

преди 8 години

А бе не знам за Палестина, ама нас май никой не ни бръсне за държава... Идват всякакви служби, в случай Мосад, правят каквото са си решили и си отиват по живо, по здраво...

17

Анонимен

преди 8 години

Палестина е имало още преди 2000 години за чудещите се!Израел е изкуствена държава от 70 години на територията на Палестива!

16

Анонимен

преди 8 години

Офицално се нарича Посолство на Палестинската автономия. Палестинците нямат държава все още, но си имат правителство и всякакви служби в рамките на автономията и съответно дипломати и посолства по света.

15

Анонимен

преди 8 години

Какво убийство е извършил този Зайед? Ако е криминално, одобрявам действията на Мосад. Но на други места пише, че този палестинец на младини е бил член на Народният фронт за освобождение на Палестина и ако убийството е станало при военни действия срещу Израел, явно Мосад си позволява твърде много. Всички знаем защо палестинците предприемат такива действия срещу израелските окупатори. А ние някакъв разграден двор ли сме тук, та всякакви чужди служби да си развяват коня?!?!