108

Kitaristo

преди 8 години

Хора , знаете ли и ,че и на Марешки не му е чиста работата.В държавата отиват 0,98ст за всеки литър бензин и 0,90ст. за дизела защо това него казва на хората ,защото ако стане президент няма да е по различен от другите. така че сами си направете сметка колко струват горивата и догава преценете когода обвинявате. А понеже никой от вас можеби никой няма персонал и неплаща заплати и осигуровки за това така реагирате.Ако имахте тогава щях дави питам как сте.

107

Анонимен

преди 8 години

a v USA litar gorivo e 45 stotinki

106

Наблюдател

преди 8 години

В градовете където отваря бензиностанция ще го посрещнат като цар Освободител. Хитро го измесли преди президентдките избори.Определено направи повече за хората в последните 4 месеца отколкото Плевнелиев за последните 4 години.

105

zombayo

преди 8 години

Дано да доживее до лятото, просто виждам как го самоубиват вече..

104

Анонимен

преди 8 години

В Щатите също е долар и 48 цента но за галон не за литърче а галон е четири литърчета за долар и 48 цента за галон разбирате ли как ни е.б.ават от ни лук ял ни лук мирисал ойл по братски цени

103

Анонимен

преди 8 години

Какъвто и да го наричат Марешки само той продава на нормални цени лекарствата и сега бензина . Посочете ми друг бизнесмен и тогава ще го обсъдим .

102

запознат

преди 8 години

Браво на Марешки за бензиностанциите и цената на горивото. Но до тук в аптеките му хората работят за мизерни пари и с натиск за да се гласува за него на избори. такъв човек да си седи в бизнеса - ето с ток може да се занимава с политика НЕ :)

101

Шарли Ебльо

преди 8 години

До ХахЪхъ...И бардаци с евтини джадии да ни пусне...

100

do Mareshki

преди 8 години

Не забравяй и Петрич!!!И ние сме хора! Тук идват и много гърци. Оборотът ти е в кърпа вързан. Разбий мафията, младеж!

99

Един от многото

преди 8 години

Цитат: "имам съвети как да движа своя бизнес, да виждам какви са цените на останалите и да слагам същите цени на моите бензиностанции, това е безобразието, защото липсва конкуренция"Хора няма споразумения има това което казва Марешки. И другото зържавата има интерес от високи цени защото влизат повече пари от акциз, ДДС върху акциза и ДДС.Така е било винаги и така ще бъде.

98

Червен бастун

преди 8 години

Ама другари ,не така,нали имаме наш другар вграден да защитатава интереса ни при другаря Златев,доста е висок и се вижда отдалеч.

97

Анонимен

преди 8 години

В големи неща се набърква Марешки. Накрая да не свърши като Луканов.

96

маймуната

преди 8 години

Светът се е управлявал и ще се управлява от парите. Един от проблемите на българите е,че винаги избират най-ненаситно крадливта прослойка от обществото,на най-висшите позиций в държавата.Аз харесвам Марешки затова,че първо си направи парите и едва след това реши да влезе в политиката

95

Хах

преди 8 години

Крайно време е да купи и някоя пивоварна.Пием най скъпата бира

94

Анонимен

преди 8 години

До Анонимендържавата трябва да промени в полза на крайния потребител-казваш,ама откого се представлява държавата,някои знае,ли?

93

Анонимен

преди 8 години

Не може на международните пазари цената на петрола да е около 20 долара, а тука да се продава бензина за 1,90! Реалната му цена към момента е около 1 лев..... Значи има нещо, което държавата трябва да промени в полза на крайния потребител!

92

Варна-морето

преди 8 години

Изправи се срещу фармацевтичната мафия, после срещу петролната. Сега ако направи банка и се изправи и срещу тази мафия вече ще е най-достойният българин на 21-ви век.

91

анонимен

преди 8 години

Марешки им показва пътя,те се чудят как да го заобиколят,само и само да не тръгнат по него.

90

маймуната

преди 8 години

До ахха 132 Ако занеш колко си ***.

89

nemam nervi

преди 8 години

Това е човека,кйто би трябвало да е притеснен за живота си, а не нищоправещия ББ