16

Анонимен

преди 8 години

Излъганите млади хора са много повече от излъганите стари хора, ама за тях никой не пише, а и те си траят.

15

Анонимен

преди 8 години

Виня семейството й по скоро децата,които спокойно можеха да обяснят на възрастния си родител при нещо такова първо да звъни на тях !

14

Анонимен

преди 8 години

Какви клипчета,каква полицейска кампания бе....закони трябват бат Бойко....таковхте ни мамата....къде са главния прокурор къде е тази *** министъра.....искаме българска пролет....

13

neo5

преди 8 години

ОБЯВА:Спешно!!!Търся си една такава жена да ми метне на мен пачка кинти!П.П. Може и по-малко от 20 хилки!

12

Анонимен

преди 8 години

На това му се вика "естествен отбор"! Дано не е уморила досега дядото, да й съдере задницата от бой!

11

bELCHO

преди 8 години

Iskam da imam takavA BABA!

10

Анонимен

преди 8 години

До Georgi GeorgievСупер! ХАХАХАХАХА!

9

Georgi Georgiev

преди 8 години

След изясняване на инцидента се оказа че , възрастната Жена не им е просто предала парите, а ги е замеряла с пачките , опитвайки се да им причини средна физическа повреда . В последствие , Прокуратурата е повдигнала обвинение към възрастната жена , затова че използвайки пачките хвърлени от нея , атакуваните са си купили Фолксфаген с който са катастрофирали и загинали !

8

Тео

преди 8 години

От къде се намира в такива хора толкова голяма сума? За тях няма ли банки? Жал ме е, защото това може да се случи на всеки един възрастен, но ако беше хвърлила 200 лева щеше наистина да ме е жал повече, защото най-вероятно щяха да са и последните, но 20 000 WTF?!? Един инженер в България работи две години за тия пари! Хора, инструктирайте родителите си и не им позволявайте да държат крупни суми под дюшека. Също така ако са в банка, направете кредитен лимит за да не теглят на веднъж.

7

Анонимен

преди 8 години

Нищо чудно и майор Стефанов да се е обадил наистина. Те тези рушветчии нямат наяждане.

6

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се намалят пенсиите на глупавите пенсионери, само хранят с тях ромите

5

трип

преди 8 години

склонен съм да приема, че има прости, ***, неуки и доверчиви хора, ок. ама как пък в дома на 72г дама се намират 20 бона?!

4

Анонимен

преди 8 години

Много са бедни нашите пенсионери, затова само 20 000 през балкона мятатАко бяха богати, щяха да мятат по 2 000 000

3

луди хора

преди 8 години

Изтрещяла България и това е ! Тази съвсем не е престараля толкова ! Бог да прости майка ми ,почина на 78 ,но акъла и сечеше повече от моя ! А ако ,наистина не е добре ,как така се е сдобила с тези 20 бона ...и то да ги държи "под ръка" в дома си ! Няма ли си близки или т.н. "попечител" (ако не е добре с акъла) ,че да и вкарат парите на сметка в някоя банка ? *** Народ бе и това е ! И наче редовно сигурно ходи да гласува ! И за това сме на това дередже ! Пфу...на мен ми писна вече !

2

Подполковник Маринов

преди 8 години

Ей, много будни тия български граждани бе! Евала. Ако на чен ми звъннат такова татро ще им изиграя. Всъщност преди 10 години им изиграх де. Станаха за смях.

1

ha ha

преди 8 години

вече не ми е жал за такива, ,