10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Верно ли са платили по 30 милиона долара двигател? Ако е така ти на какво основание твърдиш, че са ***? Ти си по-умен от американците или имаш по-добър двигател от руснаците?

9

Анонимен

преди 8 години

"...съобщи ТАСС, цитирайки официален представител на "Спейс-Екс"."А бе, Борянче, няма ли американски медии, та ми цитираш ТАСС?То бива излагация, бива... Значи ако ТАСС не съобщи за някакво събитие, то изобщо не се е случило. Така ли?

8

onz

преди 8 години

да бе цивилни полети. за тва руснаците краднаха технологии от германците, да може в космоса да лети който си поиска. вие кво очаквате, след петрола да се сринат тройно и цените на космическите "услуги"..некъде в мазетата на кремъл плаче един малък брежнев

7

Solar Power

преди 8 години

До АнонименПерфектен си за манипулация

6

Анонимен

преди 8 години

Същата тази фирма загуби дело за притежаване на руските двигатели РД-180, в спора им със S A L. И затова сега им остава да правят нескопосани опити.

5

Ким Ир Сен

преди 8 години

Американците станаха по зле и от северно корейците в тая област.

4

Анонимен

преди 8 години

Това си е направо рекламна кампания, която няма бъдеще. Да носиш гориво нагоре, че и да остане после за спирачните двигатели. Ефективност нула! Ако беше разумно, руснаците отдавна щяха да го правят. Както не заложиха на совалките. Което се оказа огромна грешка! Къде са те сега?

3

Анонимен

преди 8 години

Понеже некадърните американци все не могат да приземят степента вертикално, да вземат да я пускат да пада хоризонтално. Може и тогава да успеят.

2

До втория

преди 8 години

Не само че Американците кацнаха на луната но излетяха и се върнаха на земята невредими! Имай предвид че гравитацията на луната е само 16,6% от земната, освен това няма атмосфера, което означава че няма ветрове, съпротивление, турболенции и др. неблагоприятни явления.Това което СпейсЕкс се опитва да направи е съвсем различно и много по трудно и сложно упражнение. Те искат да приземят огромната ракета носител върху плаваща платформа в океана! Ти представяш ли изобщо за какво става въпрос тука?

1

до 1

преди 8 години

Великата америка три пъти пронбва вертикално кацане и се не се получава. Кацането на платформата прилича на попадение на балистична ракета. А тези преди 40 години уж кацаха на Луната по този начин! Сега си пролича колко са смотани и лъжливи.