12

Анонимен

преди 8 години

"Основната част от продуктите са купени на цени, по-високи от пазарните."Извинете, нищо не разбирам вече от пазарна икономика! Уж няма определени цени, пък по-високи били от "пазарните". Ми нали, според оня, големия хуманист Фридман, цените се определят от търсенето и предлагането?! Кой тогава е определил, че цените са били по-високи ? Нали пазарната цена е спазарена, т.е . не е статична. А? Понеже го няма Кафаролев да обясни, някой може ли да каже, що е то?

11

маче

преди 8 години

А кога ще падне главата на министъра на отбраната?

10

Анонимен

преди 8 години

Някой, някога да е чувал за конкус са директор на агенция или държавна фирма- обикновенно се подбират люде с наколенки на др. Ливайн!

9

активен

преди 8 години

А кога ще падне главата на главната Тиква-мутра.

8

анонимен

преди 8 години

До Анонимен И АЗ ПОМИСЛИХ 4Е Е ПАДНАЛА ГЛАВАТА НА МАФИЯТА

7

нона

преди 8 години

пари до бежанците изобщо не стигат!!!!! всичко е за имиграционни и бежански служби - не се наядоха!

6

Анонимен

преди 8 години

А съд кога??? Дреме им на тях че са ги уволнили. Прибрали са едни парички. След някоя друга година, като ги забрави обществото, ще ги назначат пак на някоя сладка позиция и така....Трябва работещи институции в тази държава, а не цар слънце който да ни пази ....

5

Анонимен

преди 8 години

И кво излиза? "Лошият" , според протестърите, Орешарски уволнява шефа, но големият демократ Боко връща пак "нашия" човек. Ако не вдигне малко шум подобни гербаджии са недосегаеми. Въртят далаверите и захранват правилните фирми. Нищо не ги стряска.

4

Чекист

преди 8 години

Като гледам, да си в България бежанец е доста по-добре, от колкото да си българин... :))

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Ама, как бе !? Те бежанците са толкова важни хора ! ... Всеки държавен чиновник, който не ги обгрижва достатъчно си заминава. Факт !Де да беше така и със социалните министри, от които зависи българските пенсионери да бъдат поне малко защитени ...Ама, какви пенсионери бе !Те са строили "комунистическа" България ...Затова за бежанците по 1 000 лева за издръжка, а за пенсионерите по 250 лева пенсии ...Справедливо, нали ?! :)

2

Анонимен

преди 8 години

Щом се назначават хора,които нищо не трябва да правят за да си запазят работата,защо всъщност се назначават?

1

Анонимен

преди 8 години

уплаших се от заглавието