16

чико

преди 8 години

Че то от тези 60% половината са имигранти , остават само 30% дето ги боли за ЕС.

15

Наблюдател

преди 8 години

До изборите там има доста време и много неща може да се случат междувременно. Пореден мигрантски напън и изцепки, нов атентат някъде из ЕС..... Много може да се променят нагласите до тогава от такива събития.

14

Анонимен

преди 8 години

"Уважаеми сънародници, Със или без Великобритания, със или без ЕС тези народи винаги ще са добре.Ще бъдат с по високи заплати, с по добро образование, с по добро здравеопазване"Това може и да е така. Проблем е обаче че всичко е като скачени съдове. Ако големите в ЕС стават по-зле, няма как малките да стават по-добре. Всички ще стават по-зле казано просто. А обикновените британци искат да излизат от ЕС, но няма да им разрешат. ЕС става черна икономическа дупка.

13

Do 13

преди 8 години

Къде видя да плюя по западните държави. Казах само, че ще сме зле винаги. Докато Западните демокрации при всичките им спънки винаги ще са добре. Ти четеш ли въобще какво се пише в поста ми.

12

до 8

преди 8 години

Драги ми руский трольчик. България ще става все по-добре, макар и много по-бавно отколкото ни се иска, докато Русия здраво лети надолу. Кажи на шефа си да се тревожи повече за Масква и да не бере грижа за Европа.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7когато Путин им образува една 30 метрова приливна вълнана любимия ти Путин ще му бъде отвинтена тиквата в момента, в който си помисли, че може нещо да направи.

10

Алекс

преди 8 години

До Анонимен===Айде стига ни занимавахте с неволите и проблемите на клета майчица Великодришкания. Ще се оправят и мирясат когато Путин им образува една 30 метрова приливна вълна. Не разбрахте ли че светът ненавижда тия скотове, а вие продължавате да ни ги натрапвате.===Мегаломанията ти ме респектира. Почти всеки си мисли че свта това е той, но не всеки го плещи в нета. :) Инак хубаво го бяха казали "Великобритания няма вечни приятели и врагове, има вечни интереси" :)

9

Анонимен

преди 8 години

Английските комунисти умират за привилегии .

8

Анонимен

преди 8 години

Английските комунисти умират за привилегии .

7

warna

преди 8 години

Уважаеми сънародници, Със или без Великобритания, със или без ЕС тези народи винаги ще са добре.Ще бъдат с по високи заплати, с по добро образование, с по добро здравеопазване. Ние обаче уважаеми съграждани ще си останем в БАТАКА ЗАВИНАГИ. Това трябва да е ясно на всички българи. Че били хомосексуалисти, еврогейове и прочие.....да може и да е така ама са по добре от нас. И емигрантите няма да ги пречупят. Колкото до Англия ако се оттегли от ЕС....по добре за тях. Ще имат още по отворен пазар САЩ

6

Анонимен

преди 8 години

Айде стига ни занимавахте с неволите и проблемите на клета майчица Великодришкания. Ще се оправят и мирясат когато Путин им образува една 30 метрова приливна вълна. Не разбрахте ли че светът ненавижда тия скотове, а вие продължавате да ни ги натрапвате.

5

ф 22

преди 8 години

Само казвам ,че да правиш съюз ,за да спираш едно нещо от предишно поколение и да не знаеш ,че идва нова чума -ислямизма .Пък и видяхме как преговаряха ЕС-всеки поотделно с Турция.Изводите след като Ердоган ги изпързаля са ясни .Чака ни кървав завършек и на ЕС .Дали е след 3 /4 г дали след 20 ...

4

убеден ли си

преди 8 години

До ф 22в това , че от съюзите няма смисъл ?? и защо тогава егдоган е направил забележка на юнкер който е от люксенбург , че трябва да се отнася с уважение към 80 млн турция...дали ако люксенбург трябваше да води някакъв разговор с турция биха им обърнали внимание ?нормално е когато играеш срещу големи играчи ако си малък да те стъпкат понеже ням аи да те забележат .видяхме как България защитава интересите си сама договаряйки неща с щатите или русия- клякаме и това е .

3

Анонимен

преди 8 години

В Великобриитания изборният ден ще се манипулира по същият начин както в ШотландияНО НЕ И ТОЛКОВА ГРУБО КАКТО В БЪЛГАРИЯ

2

ф 22

преди 8 години

Проблема на Европа е че и да не си в съюз и да си все тая.От 200 г се правят съюзи като анти теза на някакво зло .100г бяха концерт на силите ,за да няма Наполеон ,а сега за да няма Хитлер извратиха няколко поколения с лъжи и утопии .Накрая всичко ще приключи много зле.

1

ф 22

преди 8 години

Проблема на Европа е че и да не си в съюз и да си все тая.От 200 г се правят съюзи като анти теза на някакво зло .1000 бяха концерт на силите ,за да няма Наполеон ,а сега за да няма Хитлер извратиха няколко поколения с лъжи и утопии .Накрая всичко ще приключи много зле.