9

Ян

преди 8 години

Казвам това защото в нашата държавица правосъдието не е справедливост и хората които поемат справедливостта в свои ръце трябва да бъдат поощрени и предпазени а не преследвани от полицията която иначе допуска всякакви престъпления и битова престъпност. Запомнете, когато наказвате малките садисти не трябва да има доказателства, свидетели и самопризнания.

8

Ян

преди 8 години

Ако полицията няма някакви сериозни доказателства, които в случай на набиването на малките садистични *** които тормозят детето ви тя няма, когато няма свидетели - които няма да има защото вие ще носите маска и когато няма признание от вас при задържането ви защото вие няма да свидетелствате против себе си, независимо от психологическите похвати и импотентни заплахи които ви прилагат в ареста то тя няма нищо и дори няма да бъде повдигнато обвинение.

7

Ян

преди 8 години

Драги родители, когато биете малките садистични лекенца е добре да носите маска за да не бъдете разпознати от иначе безполезната в повечето случаи полиция, но която се га е готова да ви навреди защото сте въздали правосъдие така липсващо в тази държава. Ако бъдете задържан, не говорете с полицията и не подписвайте никакви документи и обяснения защото това не може да ви е от полза а само от вреда. На практика да говорите с полицията означава да свидетелствате против себе си - не го правете.

6

Съседка

преди 8 години

Случилото се не е точно така както го изкарвате !!! Детето на бащата побойник е от по свитите деца....и било доста време обект на тормоз ....от въпросната групичка ...и в един момент му е писнало и е споделил с баща си . Не оправдавам постъпката му ...имало е решение и по друг начин....но когато стане въпрос за детето ти.....пердето пада и не се мисли трезво !!!

5

Стамат

преди 8 години

Баща ми ще набие твоя баща.. *** в идиотска държава. Идиотията стана нормална...

4

Анонимен

преди 8 години

и съда добре е натепал бащата. Сега да видим бащата как ще се прави на интересен в дранголника

3

Анонимен

преди 8 години

Цял живот *** си бил пълен Д-бил.

2

Анонимен

преди 8 години

Добре. Сега остава да спрат с условните присъди за убийства на деца по пътищата.

1

Cleo

преди 8 години

***, Ганьоооооооо... Мъка, мъкааааааа