147

Анонимен

преди 8 години

Там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавалиВолен Сидеров в. Демокрация,4 март 1991

146

атакист

преди 8 години

Понеже Бьлгария няма адекватна армия, аз предлагам всички наши привьрженици да служим по 3 години в Руската Сьветска армия. Само АТАКА само НАПРЕД

145

русофил

преди 8 години

На първо място ,нека Русия преосмисли своите ценности! Дали сме и АЗБУКА! Имаме ИСТОРИЯ която тя' РУССИЯ трябва да признае! Дошли сме от НЯКЪДЕ?? Не от АНГЛИЯ!!! Все още на Руска територия живеят БЪЛГАРИ!! От там са преминали и оставили КУЛТУРА!

144

Анонимен

преди 8 години

Днес когато от много страни звучат обвинения към Русия и сме свидетели на откровено русофобски изказвания, дори от най-високи държавни позиции, нека си припомни за подвизите на руската армия и това което тя е дала на България и света!

143

Анонимен

преди 8 години

До свинаря"Един народ, който не помни своята история и минало, той няма нито настояще, нито бъдеще".

142

Анонимен

преди 8 години

ПОКЛОН, БРАТУШКИ, ДА ЗДРАВСТВУЕТ РОССИЯ !!!

141

Анонимен

преди 8 години

До ШопПланът на сценаристите обаче не успява и руснаците проявяват невиждан героизъм. Те опровергават всички прогнози, че Русия ще бъде превзета и покорена за месеци. Хитлер е победен не от американци, англичани или французи, а от руснаци с цената на 27 милиона жертви

140

Шоп

преди 8 години

Хитлер е победен от американците и англичаните. Руските империалисти просто са подпалили Втората световна война.

139

чист Българин

преди 8 години

От безродни слуги на руските болшевики друго не се и очаква....нека да ги вкарат в учебниците по история как слугували на окупационната червена армия...Хубаво е младите поколения да знаят, че България е била окупирана от СССР от 1944 до 1947 и сле плащали огромни репарации на СССР до 1975.

138

Анонимен

преди 8 години

на снимката са 30 предатели то и половината са руски граждани

137

Анонимен

преди 8 години

До Исти по скоро 16 000 000 като гърците с тях сме по равно към 7 600 000 през 1944 г

136

Анонимен

преди 8 години

30 *** то и на снимката половината са руски граждани

135

kadı

преди 8 години

Tryabva da pokaniat i DPS!nali sa tezi dvoyni izmennici koito vzemat ot balgaria mesat go s turcia i nakraya go servirat po ruski na sveta i blagodaryat na rusia!jalko e ce turcite nie v bg sme malko koito go proumyqvat i sastoto za balgarite

134

Анонимен

преди 8 години

Същият този Волен Сидеров който пишеше книги съдещи комунизма. Времената се менят, менят се и спонсорите.

133

Исти

преди 8 години

Ако съветският фашизъм не бе перманентно разорявал България през последните 70 години,сега населението й щеше да е 12 милиона души,от тях 90% Българи!

132

Анонимен

преди 8 години

Няколко туркофилски ***,са се *** тук!!!И няколко софийски прошляци, и наркомани също!!!

131

Анонимен

преди 8 години

Ако СССР не ни беше освободил през 1944 година, сега нямаше да има живи българи в България.

130

Факт

преди 8 години

Страшна работа са чуждопоклонниците.До "вчера" силно мразеха САЩ и обичаха СССР.Днес силно мразят Русия и обичат САЩ.

129

Петолъчка в сърцето

преди 8 години

Изминало време, но няма забрава за руските воини - горди деди. За тяхната сила и храброст, и слава, за техните внуци с искрящи звезди. Няма по-мило, по-свидно богатство и няма по-верен, по-бащински щит от българо-руско славянското братство изляно от огън и кръв, и гранит.ПОКЛОН, БРАТУШКИ, ДА ЗДРАВСТВУЕТ РОССИЯ !!!

128

Пешко

преди 8 години

До АTAKICTи откога човек, който иска да живее нормално, без мутри и номенклатури, без да ближе нечий ботуш, се нарича гъзолизец? Ти нали си наясно, че матушка Рассия е в петицата на статистиките за наркомания, пиянство, неразкрити престъпления и тамошните мутряги не са локални феодалчета като тукашните. Ако това ти е идеалът за живот лесно можеш да го осъществиш - фащаш влака и за къде три дни си у белокаменна Масква да се наслаждаваш на болшая джамия в Европа (ако приемем, че Масква е в Евр.)