119

Анонимен

преди 8 години

Има ли някой,който все още вярва в тази измишльотина?Ако някой иска да убие някого,едва ли ще го афишира.Да не говорим,че подобно писмо едва ли би стигнало лесно до кабинета на премиера.Така че, това си е една ефтина ПР акция за стягане на редиците и съчувствие и съпричасност на останалите.

118

Анонимен

преди 8 години

Дните на Борисов са преброени! Има котегорични индикации за това. Имам усещане, че даже има вече и човек, който ще го замести. И той ще си ходи не защото на мен не ми харесва още от началото му като политик поради откровеното му нахалство и простотия. . Не защото вече не се харесва на големи групи от хора у нас. А просто защото така са решили неговите кукловоди, които още от началото на така измисления преход организират всички общественозначими процеси у нас..

117

Морски

преди 8 години

Бойко вносител и контрабандист на амфетамини за България,мафиот,оставка!ОСТАВКА.И съд!

116

Анонимен

преди 8 години

Дубрутру.. Боко никога не е бил нещо друго освен въздух под налягане помпан от няколко пиар агенцийки.. Ама мат'рялът по наш'те земи е толкова зле, че дори не се осъзнава когато го водят за носа..

115

Анонимен

преди 8 години

Боже,остана ли българин ,с малко мозък в главата,който да вярва на Борисов.Аз от него ,освен голи обещания и лъжи,друго не съм чула.

114

A

преди 8 години

Koi viarva na toia *** tv canal?

113

АВ

преди 8 години

...Кратунска му работа с този "патрон" ! За 26 години ,толкова народ си замина така набързо ,както и набързо бе забогатял,че ако на всички бяха пращани "патрони" преди да ги гръмнат ...то Завода в Казанлък и Сопот , трябваше да работят на 3 смени за да насмогнат на търсеното за ..."пощенските пратки" !

112

Анонимен

преди 8 години

"Нищо от това,което е,не е така"- имало такава песничка на Мадона..И други така мислят.Например Бойко обикновен рекетьор и бандюга ли е,или ръководител на българския клон на международната организирана престъпна групировка,поставила си за цел да затрие европейските икономика,народи и цивилизация?Или Ангела ангел ли е,или ЩАЗИ-ченгеджийски дявол с фуста? И защо "демократичната преса" мълчи по въпроса? През гугъла:"Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази. Часть 1-я"

111

Анонимен

преди 8 години

Министерски съвет да не станал част от цирк Балкански????????Аман от клоуни значи...........

110

Анонимен

преди 8 години

Една мутра държавата тревожи, време е катафалкат@ да го повози!

109

МАЙКО МИЛА

преди 8 години

КОЛКО ЛИ ЗАБЛУДЕНИ ИМА В ТАЯ ПРОСТА ДЪРЖАВА КАТО 137МИ И 138МИ. МАМИНИ БЛАГИ...ОТЧАЙВАЩИ СТЕ

108

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ. ЗАТОВА Е НЕУДОБЕН И ГО ЗАПЛАШВАТ. МАЧКАЙ БОЙКО, МАЧКАЙ БОРИСОВ!!!!!!!

107

Анонимен

преди 8 години

Бойко прави всичко за България. Само той мисли за бъдещите поколения. Строи магистрали и инфраструктура. Бори се успошно с контрабандата. Кой друг политик до момента е изградил нещо в нашата държавичка - НИКОЙ. Да е жив и здрав човека и внучето му, че и то някой ден да ни управлява.

106

Анонимен

преди 8 години

Родните престъпници ще стават все по-нагли и изобретателни ...Причината затова е че Бойко си гледа работата и доходите на бандитите постоянно намаляват, а в България има вече създадена една бандитска прослойка която се храни само от корупция и престъпления.Това не са улични апаши ... това са бандити на средно и високо ниво, които сега са гладни.

105

Анонимен

преди 8 години

piar na tikvata! ako njkoi iskase da go gramne stese da go napravi. sega ste izlezne i ste kaje 4e ste prodalji da si varsi rabotata vapreki zaplahite ste presi4a oste kanali i kontrabanda. vapreki zaplahite ot MAFIATA

104

!!!!!!!

преди 8 години

Заслужил артист от сълза и смях

103

Анонимен

преди 8 години

някои написаха, че писмата били проверявани на още на входа, пък това писмо имало патрон.И какво следва от това?Ще скрият писмото и няма да съобщят на Премиера?Или ще го изнесат с робота на жълтите павета и ще му произведат контролиран взрив?*** тук вече конспираторите се о-л-и-в-а-т с ру-гат-ни-те. Това, което се коментира е нелепо и меко казано глуповато.Ясно е, че са приели писмото за безопасно и са го представили на получателя.

102

кем

преди 8 години

На който му е писано да го обесят, няма да го гръмнат, споко Бронебойко.

101

Анонимен

преди 8 години

"Лека нощ , деца", да приспиваме матриала, да видим къв юнак е боко, как не му пука, за да се измести въпросът за прогонването на шпионите на Турция в България, за което се правят на ударени и не прогонват Гьокче както и 90-те турски емисари, които са разпределени по джамиите из цяла БълггарияЗа да не забележи обществото, че ще бъде регистрирана незаконно турска държавна партия!Целта е предсрочни избори и шушуминго да направи служебно правителство от себеподобни под диктовката но сащ агента.

100

Анонимен

преди 8 години

Тази снимка със куршума и тиквата е като вудо магия,всеки вика а дано и по този начин ще се материализират ключовите ни мисли защото когато заедно много хора искат нещо то ще се случи дори и нищо да не правят ,Бойко не ги разбира тези работи и вкара сам вълка в кошарата.Това е нещо като ефекта на доминото,когато един се самозапали тръгва верижна реакция ,шаманите на държавата знаят за какво говоря