15

Georgi

преди 8 години

Концертът беше страхотен! Жената без балет, без ефекти и чудеса направи егати шоуто - гласът й е невероятен. Песните й са си типичен гръцки стил - и весели, и тъжни, все за маса, приятели и любов. Шоуто беше страхотно. Иначе Деспина летя на другия ден през Истанбул.

14

vlady

преди 8 години

До onzДруго е да пееш добре мелодично, но трето е да ревеш като звяр с преминавания между нисък и среден регистър. Определено екстремното пеене е по-трудно и рисково трябва добра техника, издръжливи гърло и диафрагма както и сериозен дихателен обем.

13

Анонимен

преди 8 години

Ванди е вече към 50 г.ето как кризата я накара да доприпка до БГза курв номер дето ни спретнаха с блокадата и бис ли иска

12

onz

преди 8 години

До vladyКохедлайнери, тва от кохезия ли идва или от наброските?има хедлайнери, и подгряващи, бачели. а за вокалите колко са лесни питай некоя не- кръчмарска певица/ певец. щото едно е да се прозеваш попец и да си гоуема дзвезда като евровизионерите ни , друго е да пееш.

11

vlady

преди 8 години

Много малко. За сравнение Swallow The Sun изнесоха приблизително толкова дълъг сет като кохедлайнери при това екстремните вокали са далеч по-трудни за изпяване от обикновеното мелодично пеене.

10

Жена

преди 8 години

"Това се понрави на почитателите, които за съжаление не успяха да запълнят до краен предел залата."Не може да очакваш да напълниш НДК с билети,скъпички доста, а си гръцки певец или певица. Няма как да стане.На онзи Никос Вертис дето иска да напълни Армеец, ама още като видях 40 кинта и почнах да се смея зверски. То бива бива да се мислиш за звезда, ама как нямаше един умен да му каже, че номерът едва ли ще се случи!

9

ТИР

преди 8 години

Бързала е да мине границата докато е отворена.

8

Даниел

преди 8 години

До Анонимен (8)Хмм, някои от естрадните ни певци доста хляб ще има да изяде, докато ги сложи в малкия си джоб... ако изобщо успее :)

7

Анонимен

преди 8 години

Пя около 1 час и 40 минути, озвучаването беше много добро, от гласът й е страхотен. Както казвам - На живо Деспина пее по-добре отколкото в студио.Мисля, че сложи цялата ни естрадна музика през последните 20 години в малкия си джоб, а за чалгарките, дето пеят на плейбек и без бенд, да не говорим...

6

Анонимен

преди 8 години

Деспина Ванди изкара целия си репертоар на един дъх....--------------Хахаха! Искате да кажете, че е изпяла около 200 песни ли? Щото целият й репертоар е 200+ песни....

5

1234

преди 8 години

За разлика от нашите фолкпевачки, хората не сменят тоалет след тоалет, а пеят. Пеят и то не на плейбек, а истински. Нашите пишман певици сменят тоалетите да задържат вниманието на публиката, а пеене - НИКАКВО И НА ПЛЕЙБЕК.Да се учат от хората, че не само външния вид, а и таланта продава...

4

Наско

преди 8 години

с Wizz Air е дошла.това обяснява защо не е сменяла рокли и си е тръгнала бързо след концерта :)

3

Анонимен

преди 8 години

Сигурно е дошла със самолет!

2

Жена

преди 8 години

1 час и се е праждосала без бис? Слабичко Ванди, слабичко...

1

онз

преди 8 години

добре де , една статия: моци счупи кръста на нападателите на стяуа...тука тая леля е счупила кръста на публиката..или моци е гоуем певец, или на маслината шпагатите са за ефективна присъда.