38

Анонимен

преди 8 години

До Топ-пикърМалко са разбира се. ПО-лесно е да врътнеш 2-3 телефона и да капарирах климатици за 5-7 хилки - лято иде!

37

Топ-пикър

преди 8 години

Дрислювци, половината където коментирате, не сте се навеждали и за час над найлоните с ягоди..да видите как дават пари в чужбина фермерите!!! Не се заблуждавайте парите са за сметка на здравето.38? са малко..

36

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

НЕ ИСКАТ ДА ХОДЯТ МАЛКО СА 38 ЕВРО НА ДЕН.НЯКОИ СИ ЗА ДВА МЕСЕЦА СПЕСТИЛ 3 ХИЛ ЕВРО.ЖИВЕЯ В ПАЗАРДИК НА УЛ.ПРЕСПА ДО КВ.ИСТОК ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ МАТЕМАТИКАТА + - ДЕЛЕНИЕ И УМНОЖЕНИЕ КАТО СМЕТНАХА ЧЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА НЕ СА ТРИ ХИЛ.ЕВРО А СА ПОМАЛКО РАЗБРАХА ЧЕ ИСКАТ ДА ГИ ЛЪЖАТ 30*38/1140*2 /2280 ЕВРО ЗА ДВА М. НО НЕ И 3000Х ЕВРО СПЕСТЕНИ ЗА ДВА М.*** ЛЪЖЦИ ПРАВИТЕ ХОРАТА НА РИБИ ДА ВИ ВЯРВАТ ТАКИВА РИБИ НЯМА---- ВСИЧКИ РИБИ СА В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ И ДЕТЕ ДА ГИ ЛОВИТЕ.... ДОБЪР ЛОВ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ М

35

Асенчо от маалата

преди 8 години

Дават,ама оди си ги вземи първо....Второ ако изкараш и един ден,че те видим после как че се възстановиш!?....

34

Анонимен

преди 8 години

Да бе, да, че те чистачките в Испания, дето работят по къщите нелегално, без да плащат данъци взимат по 10 евро на час.А да береш ягоди е робски труд, живееш в барака, скапваш си здравето, кръста, и като си платиш пътя, яденето и бараката, в която живееш, чисто на месец ти остават максимум 400-500 лева на месец, които после ги даваш за лекарства и санаториуми.

33

Анонимен

преди 8 години

Гърците да помагат на испанците:))нали им са малко парите бе!

32

Hm

преди 8 години

До бг програмистТи бавен ли си? Кой говори за Русия ?

31

Анонимен

преди 8 години

Испанците да не са гърбави че не си берат ягодите за туй ''добро'' заплащане, ай скривайте се някъде. Да ходят *** да берат ягоди нали туй им е мечтата.

30

Анонимен

преди 8 години

До Криви сметкиКрив си ти, че работиш за измамници и си налягаш тихомълком парцалките както прави половин България.

29

Анонимен

преди 8 години

Добро заплащане? Вие луди ли сте бе? Работи се 6 дена х8 часа -950 евро месечно. С тия паре път ли, квартира ли, храна ли? Да ходят тия на помощи -стига са се въргаляли в чертгите

28

Анонимен

преди 8 години

Испания е с най-голямата безработица , става въпрос за робски труд .. който иска мре да заминава .. Много българи оставиха кости по полята на Испания , Гърция и Италия..

27

Анонимен

преди 8 години

38 Евро на ден?!?! Тия яко експлоатация правят

26

Фактите.

преди 8 години

Нормалната работа подходяща за бял човек се заплаща поне по 10-15 евро на час. Това е минимума. Работа на пълен работен ден за по малко от 10 евро на час е чисто робствоА за специалисти и хора със по високо образование всичко под 20 евро на час си е чиста подигравка. Става въпрос за Германия, Англия, Франция, Скандинавия.....и донякъде Италия. Испания е селска държава подобна на Гърция. мек климат, суша, грозни жени и безработица.Испанците масово ги мързи да гледат, и затова внасят роби.

25

Анонимен

преди 8 години

Ами, малко са разбира се. Още през 2007 година бях в Испания и берях портокали за 70 евро на ден. А работата на ягодите издържах 4 дена! За щастие ми дойде акъла и се върнах обратно в България. Образовах се и вече не си и помислям да заминавам в прехвалената чужбина да им бърша ос*аните ***.

24

Анонимен

преди 8 години

38 ama ako ti plashta bg shef v Ispaniya daje e mnogo.Ostanali ot Ispaniyata gi pribira bg bossss

23

До 20

преди 8 години

Бъркаш, явно не знаеш курсът на еврото.38 евро са 74.32154 лева, което се закръглява на 74.32 лева.

22

БГ Патриот

преди 8 години

Работя в Русия и печеля около 2000 евро на месец. Кога ще се напусна братска Русия- никога. Да няма да плащам данъци на Западнала Европа..

21

Анонимен

преди 8 години

38? на ден при 30 дни работа прави 1140? на месец. И това при положение че там не харчиш нищо.

20

653246

преди 8 години

До медийно затъмнениевъзможна причина - >> джебчии - такса "спокойствие" на полицейски шефове , те такса "спокойствие " на "горните етажи " и т.н по веригата , затова не се шуми по такива причини

19

Анонимен

преди 8 години

Ми те са си мързеливи.Искат да работят директори за 10 бона месечно.