42

Frezie

преди 8 години

Mali mali, bg daskalia s 1, 79 evro zaplata za chas rabota pak sa nalasili foruma tuka i zarabotvat trolski ...:-)dokato fermerite v komshiisko si iskat tehnite 20 000 evro godishen dohod bez oblagane...:-)

41

матросчо

преди 8 години

До do 52Точнооо това исках да припомня, до къде ни доведоха западните цветущи ЛЪЖИ.

40

do 52

преди 8 години

Матросчо, малко си късоглед, извинявай. Ако образованието се нагоди за подготовка на кадри за реалностите в България, извинявай, ама ще са само портиери и дребни служители. Реалностите тук са такива, че за интелигентни и образовани хора няма работа. Бананова държав али ще правиш? САЩ са напред, защото откритията след 2 години отиват в икономиката. Тук- бог да прости.

39

матросчо

преди 8 години

Трябва да призная, че в едно нещо г-жа Кунева е права - ОБРАЗОВАНИЕ НА РЕАЛНОСТИТЕ - иска ни се да е друго, но реалностите са други - ЗАЩО ДА ДАВАМЕ ПАРИ ОТ ДЖОБА СИ, ЗА ДА ПОдГОТВяМЕ КАДРИ ЗА чужбина - права е, да се направят програми за подготовка на кадри за реалностите в България - време е да си признаем до къде е докарахме с неолиберализма на Европа - ама всичко да покажем, безмилостно - И ТОГАВА - НАПРЕД НАУКАТА Е .....

38

784

преди 8 години

Кухи чиновнически пожелания!Каква икономика,какви пари,каква квалификация...Той новият закон е изначално сбъркан тотално-правен от некадърници на МОН и Ониверситети!Няма нито икономика,нито пари,нито квалификация и...най-вече компетентно управление."НАРОДЕ????" вдигай се за промяна,за истинска демокрация!

37

Анонимен

преди 8 години

Нашата икономика нищо не произвежда. Какво финансиране на биотехнологиите? Къде у нас се реализират такива специалисти?

36

Анонимен

преди 8 години

Ако крадете по малко, може и да стигнат.

35

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

Г-ЖО КУНЕВА ИДЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В ТУРЦИЯ ТЕ СА ТИ СЪЖИТЕЛИ-

34

от 42

преди 8 години

До АнонименДостатъчно грамотен съм, пък ти дори и да ЗАБЕЛЯЗА, че съм написъл свещенна вместо правилното пак ще си останеш дребнава и подла душица, независимо от правописа ти. По стар ДС-параски обичай мнооого обичате да демонизирате, а? Твоите разсъждения са толкова объркани, без нито една ясна мисъл. Дори съм сигурен, че и ти в бързината имаш някоя грешка, но толкова сте свикнали да клеймите инакомислещите, че сте просто жалки и смешни с вашите ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОЗНАНИЯ. Ха-ха.

33

do 41

преди 8 години

До Анониментая напаст чалга научните бг бананови работнициАбе тв..не.щас.тна, какво повтаряш като папагал заучени фрази? Благодарение на такива като тебе чиновничеството с титли в БАН е на властови позиции и УНИЩОЖАВА потенциял- човешки и научен. Нали това чиновничество се опира на такива като вас, дето уж....сте ни хранили. Ама същите ви приватизраха и още го правят. Свещенна простота!

32

анонимен

преди 8 години

ДА ПАРИТЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО ЗА ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ НЯМА ДА НАМАЛЕЯТ

31

e kak

преди 8 години

До анонименнапиши му email.

30

До 33

преди 8 години

Питай нова тв

29

Българин

преди 8 години

Кукувицо оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка

28

Анонимен

преди 8 години

Tupoto zubrachesko obrazovanie veche se vliza po trudno v detska gradina ot kolkoto v universistet 52 universiteta s 75 hilqdi mesta v tqh i 63 hilqdi zavurshvashti 12 klas :d

27

naco

преди 8 години

Ами,че как ще се НАМАЛЯВАТ,та нали за това Ви "избрахме" да ги "УСВОИМ" г-жо Кунева!?

26

Анонимен

преди 8 години

Деградацията на социалистическото общество започна с въвеждането на привилегии за "децата" , с появата на АОНСУ през 60-те години като "генератор" на АНТИКАПИТАЛ- номенклатурни некадърници,хрантутници и бюрократи- и допуска им до науката и властта .БАН трябва да се самоопредели- Академия на Науките-"SCIENCE" ли е или на Изкуствата-"ART".И по американската система икономиката,финансите,правото,социологията,философията,историята,езикознанието и т.н. не са са "SCIENCE", а "ART"!

25

Анонимен

преди 8 години

Тази АТАКА я избра ,но все пак виновен е Асен Генов и Сорос,западното влияние също,хахахаааааааааааааууууууууууууууууууууууууууууууууу

24

Анонимен

преди 8 години

В основната степен на училището часовете по История на България са намалени с почти 50%. Целта е да българско съзнание и децата да са с размити мозъци!

23

Анонимен

преди 8 години

Атакисти,тази вие я избрахте и назначихте,така както ще изберете и мутрата Марешки