90

преди 8 години

Русия си купува партии и политици у нас, а отделно Путин плаща на хиляда трола да пишат анти-български и анти-ЕС коментари. Десетки от тия миризливи *** пишат и коментари тук и плющят плюсчета на всеки пост, който хвали Педя Човек.

89

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 153О, тя, Перкел поръча и няколко милиона емигранти да нахлуят в Европа. Сега, когато на Геармания и дойде нанагорно, емигрантите ще минат през нас и част ще останат тука! Така че по тази причина ние ще станем хибриди, харесва ти, нали.

88

Анонимен

преди 8 години

До КолевKolev stiga , ama Bulgarko predatelstvo .... na6ite ni prodavat .... rusia amerika turciq ne sa vinovni 4e ima dolni predatreli

87

Анонимен

преди 8 години

Колко са елементарни русофилите с акъла, когато путин се целуваха с ердоган уста в уста и се прегръщаха и си строяха чернобили и тръбопроводи харесвахте ердоган нали, а от когато ердоган след три нарушения и десетина предупреждения свали русия бомбандировач вече не го харесвате нали? Жалки сте русофилчетата

86

Анонимен

преди 8 години

Е крайно време беше, вГермания Меркел поръча разследване срещу руската хибридна война в Германия а ние какво чакаме?

85

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нещо. Всичко контролира тиквата.

84

цък

преди 8 години

Абе, ако Турция или Русия решат да се "намесят" нашето Парталамент шЪ научи последно!псСъбрали се 240 родни лу---кови глави да бистрят политика!Нема го Джани Родари да напише продължение!

83

FBI

преди 8 години

Аз сам служител на ФБР в Истанбул и казвам най откровенно че всички Българеещи се роми тука лъжат като пра дедите си

82

до Колев

преди 8 години

ех Колев Колевтебе са те откъснали отдавна От твоята СвободаПродължавай да Пишеш по Поръчка

81

Колев

преди 8 години

КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ НАС.

80

Анонимен

преди 8 години

Аз незнам в България да се излъчват на БНТ1 новини на Руски Но виж на Турски не преставатПревключваш на НОВА И БТВ а там ТУрски СериалиВКЛЮЧВАШ НА БГ ОН АИР а там новините на Bloomberg ни Идват с Превод на Български Директно от ЛондонЧе За каква Русия иде реч аааа за Лошата която не иска да преклони Глава пред Световният Глобализъм и НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕДЕ съжалявам но Русия е доста голяма и Богата на ресурси страна за да и налагат като на нас Българите Чужди Интереси

79

Колев

преди 8 години

СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ОТКЪСНЕМ ОТ РУСИЯ...СТИГА РУСКО РОБСТВО.

78

Колев

преди 8 години

АМИ ТУРЦИЯ СИ ИМА ПАРТИЯТА НА МЕСТАН,А РУСИЯЯЯЯ БАЗИ БОЖЕ---РУСИЯ СИ ИМА ЧЕТИРИ ПАРТИИ У НАС-БСП,АБВ,АТАКА И ДПС.ВСИЧКИ ТЕЗИ ГАДОВЕ РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. САМО ГЕРБ НИ ОСТАНА. САМО БОРИСОВ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВА ДА СИ ГО ПАЗИМ,ЧЕ БЕЗ НЕГО БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.ТОВА Е ИСТИНАТА НЕЗАВИСИМО КОЛКО ПЛАТЕНИ ТРОЛА ЩЕ МЕ РЕПЛИКИРАТ,КОЛКО МИНУСА ЩЕ МИ НАПИШАТ И НЕЗАВИСИМО,ЧЕ ЩЕ МИ ИЗТРИЯТ ТОЗИ КОМЕНТАР ВЕДНАГА ЩОМ ГО ПРОЧЕТЕ АДМИНА.

77

Анонимен

преди 8 години

ЗНАЧИ ДРУГИ СТРАНИ НЕ ИСКАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ МНОГО КЪСОГЛЕД ИМ Е МИРОГЛЕДА НА ТЕЗИ НАШИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ДЕПУТАТИСАЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕРУСИЯ И ТУРЦИЯ ДАБРЕХ !!!!КАКВИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СИ ИМАМЕ В ПАРЛАМЕНТА

76

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия ..

75

Анонимен

преди 8 години

До евакуация "колко руснаци си купуват имот в България"Руснаците имат пари! А Българите къде се купуват имоти?

74

бг просяк

преди 8 години

До по-далече от РусияХАХАХАХАХАХАХАХАААААА.............

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 113А НС защо не нищи намесата на френския посланик във вътрешните ни работи? Или американския?-------------------Защото те не се месят. Те направо ни управляват. А, да не забравим и Ангела - мощен играч!

72

Анонимен

преди 8 години

Тези, които пишат за Лукойл, със същото знание пишат за политика, за ланския сняг и за *** си.Не е задължително да демонстрирате компетентност по всичко-първо, защото не знаете, второ, защото не разбирате и трето, защото минаваме и без вашето мнение, което е на някой друг.Не се коментира по слухове, клюки, по нечии импровизации, по нечие желание, което във всички случаи е доста далече от истината.

71

Анонимен

преди 8 години

Турция е англосаксонски проект наречен Turkey в превод пуйка,турците даже не осъзнават ,че се наричат пуйки,те си мислят ,че са велики но името им ги издава защото кой великан ще се самонарече ПУЙКА ?