9

Ха

преди 8 години

Абе то и дупарата му пуши по-вече като яде боб , ама не я съди нали ?

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕ то тва си е просто икономическа война и като започне да работи ТИПП цяла Европа ще види кон боб яде ли.

7

asd

преди 8 години

" Mercedes също е замесен в Дизелгейт? "Въпросително или съобщително изречение е това?

6

Анонимен

преди 8 години

ЕС срещу Гугъл и Амазон, САЩ срещу Вагените и Даймлер. Всичко е нормално. Само *** би повярвал на инсценировките и би хукнал да купува друга кола. Не съм видял някой да е спрял да ползва амазон или пък гугъл. Та и с колите така.

5

Анонимен

преди 8 години

САЩ е единствената държава в света, където може да се съди за всичко. Включително и за това, че след пиене на редбул не растат крила. Първо, Даймлер и Рено ги тестваха вече. Така, че да се обърнат към този, който ги е тествал. Второ, при температури под -10 е НОРМАЛНО, ако двигателя изхвърля повече вредни емисии. Все се чудя, защо само японски и немски коли са на пангара в САЩ? Може би защото им завзеха пазара и амитата напълниха гащите. Друго си е 5 литра двигател и 20/100 да возят дебел гъ.з.

4

Анонимен

преди 8 години

А няма страшно, Европа ще отвърне на заплахата като подкара големите US търговци на дребно - Amazon, Google и разни други. Те нещата ще се изравнят.Да не говорим , че ще почнат да проверяват и GM в Европа...

3

Анонимен

преди 8 години

То да имаше поне една голяма немска фирма, дето да не мошеничи, добре. АМА НЯМА.По-добре стойте по-далеч от всякакви подобни.

2

ТурбоДизелгейт

преди 8 години

Американските "кочини" са перфектнииии

1

Анонимен

преди 8 години

Намерили са хората,как да изкарват пари.