90

тиква

преди 8 години

Браво на Ципрас. Показа, че не брои дори за слива нашият Цар Слънце..... само така....бравос

89

баста

преди 8 години

Никога повече на почивка в Гърция.

88

Анонимен

преди 8 години

До СвидетелСвидетелчето хайде да си малко по обективен а. Истината е че точно албанците са най долната категория хора в Гърция лично съм виждал не веднъж как в центъра на Атина полицията спира автобусите с албанска регистрация пълни с мераклии за работа албанци и ги почват още на улицата.Целият багаж навън,отварят се сакове,хвърчат *** чорапи и прочие парцали и ония седят мирно щото ако гъкнат почва едно превъзпитаване не ти е работа.Ама шиптърите долни си го заслужават.

87

Свидетел

преди 8 години

Българин в Гърция означава нископлатен работник без договор. Стотици хиляди българи работят там и са свикнали да ни мачкат и унижават. Тези ци-гански номера ако тръгнат да ги правят на албанците или турците ще срещнат доста сериозен отпор и не им стиска.

86

аз

преди 8 години

май сдава властта пеевски,а,а-а-а-а--а.Къде ще работиш после.

85

аз

преди 8 години

И пак-да пуснем мангаустите да поберат малко железо от гръчките трактори-барем да пумогнат манечко.пеевски май сдава властта,а.

84

Анонимен

преди 8 години

На гръцката граница сливите узряха. Къде е Варуфакис да дойде и да оправи положението.

83

Анонимен

преди 8 години

До азТака като гледам из целия този ,,сайт'' няма нито една статия по повод 143 години от обесването на АПОСТОЛА предаден от БЪЛГАРИ.Когато сам не уважаваш себе си не очакавай другите да те уважават.

82

аз

преди 8 години

може да се помисли и за малко данъчен тормоз над гръцките фирми,да си поизтеглите парите вкупом от гръцките банки,спиране на доставки от и към гръцки фирми.Негласно.Може пък да почнат да ни уважават повече.Всъщност съм сигурен че така ще стане.

81

БГ

преди 8 години

Безкрайна е омразата на гърците към българите и им е безразлично че ще загубят туристи от България и приходи. Това е положението.

80

аз

преди 8 години

Бях свикнал да ходя по 2 пъти годишно на море в гърция.И да се храня по кръчмите.Тази година ще пропусна.Може би догодина ще отида,но този път с бусчето,яденето и пиенето от българия и нито евро по кръчмите,само ще а.к.а.м там.Аман от гръцки селяни с трактори.

79

ff

преди 8 години

Какво търсите в Гърция? Това е една провалена държава!

78

Я, че убаво

преди 8 години

До Анонимен 102Кого да сложим? Тебе ли?

77

Анонимен

преди 8 години

Ако бехте толко смели, колкото се вижда от писанията ви, щехте да сте номер едно! Направо ви се чудя, как може да сте такива мизерници и ***, а на приказки да сте всичките големи герои!

76

До 107

преди 8 години

Емигрантите не са будали и не искат да стоят в бг, искат на запад, на ликсозно

75

Анонимен

преди 8 години

Чини ми се, че се цели нещо друго. Сега както са затворени всички пунктове с Гърция, остава Турция да пусне 200-300 хиляди мигранти и те завинаги остават при нас. ЕС ще вдигнат рамене и ще се направят на ударени.

74

Анонимен

преди 8 години

РОБ на ТОПЛОФИКАЦИЯ са СОФИЯНЦИ. По голямата част от бг народ са роби на камините :)

73

Анонимен

преди 8 години

Време е целият български народ да се вдигне ,да използва създалата се ситуация по границИТЕ НИ И ДА ПРЕМАХНЕ ЦЯЛАТА ПАРТИЙНА ПРОДАЖНА ***!Цели 26 години тези *** се надпреварват да крадат,да рушат и да се подмазват на чужди господари.Затова,крайно време е да бъдат премахнат.Докато все още има остатъци от нас!Вижте се докъде стигнахме в продажността си,че полиция,армия,не знам кой си не са заловили нито един чужденец,а ловджии и отделни граждани ловят по десетки.Познайте защо е така

72

Анонимен

преди 8 години

В България няма държава ! - има ТОПЛОФИКАЦИЯ ! -- тя е над законите и не признава даже и Европейските директиви и целият народ е нейн РОБ - доживот !!!

71

Анонимен

преди 8 години

Защо гърците решват ВЪТРЕШНИТЕ си проблеми , затваряйки ВЪНШНИТЕ си граници? Защото са гнусен по нрав народ и защото иде време да си плащат борчовете , а не искат!Тука става"...не е важно на мене да ми е добре ...важно е на комшията да му е зле..."*** долни са гърчолята!