31

Анонимен

преди 8 години

ае тея македонци не са ли чували за "blood oranges" ? *** спрелите лица!

30

:)

преди 8 години

Така поне твърди македонската телевизия "Сител"

29

vlady

преди 8 години

Все пак в малко количество кръв или друга течност вирусът може да оцелее около 15 минути, ако не е подложен на интензивно пряко ултравиолетово облъчване.

28

Недоктор

преди 8 години

Не мога да повярвам колко прости хора има! Жал ми е за тях. Човекът е учил и Ви го обясни ясно и просто: "Не МОЖЕ". Вие *** продължавате да умувате, "защо цвета е червен", "ама не е ли...?" Съществувате си в нещастните си светове на глупава конспирация. Един от коментиращите щял да спре плодовете на детето си. Така ще му навредиш повече, отколкото, ако изяде портокал "инжектиран" със СПИН.

27

Доктор

преди 8 години

Всъщност не е точно така. ХИВ (СПИН) навлиза по кръвен път и/или с множество телесни секрети и течности (лимфа, семенна течност и други). Ако например при т.нар. орален сек*уален контакт или целувка уста в уста също имаме обменяне на кръв, то тогава е възможно заразяване. При поглъщане на големи количества заразена кръв, отново е възможно. При системно поглъщане на такава кръв също е възможно. Просто се увеличават рисковите фактори. Ценете личната си хигиена и се пазете от безразборни връзки.

26

Анонимен

преди 8 години

Нeгъp

25

Разсилен

преди 8 години

Това пак Прокопиев и кръга Капитал ли го измислиха.За да отклоняват вниманието от далаверите за милиарди ,които Прокопиев и Америка за България сътвориха за източване на бюджета .Затвор за цялата Ик0оно-обослужваща престъпна група.

24

vlady

преди 8 години

1. Няма как да се въведе каквото и да било в плод без да се повреди обвивката, което води до бързо загниване2. Животът на вируса на СПИН на открито под въздействие на ултравиолетовото излъчване е десетки минути дори в малко количество кръв. Плодът пропуска ултравиолета до голяма степен.3. Белтъчната обвивка на вируса се разрушава от ензимите в храносмилателната система на човека.Пълен абсурд опит да се всее паника.

23

Анонимен

преди 8 години

До Джони, хората имат притеснения базирани на ниско интелигентното ниво, съчетано с голямо самочувствие и четене на сайтове от сорта на бг мама

22

Джони

преди 8 години

Тези професори многознайковци от типа "е неМа такова животно" дразнят. Хората имат притеснения базирана на информация която потенциално застрашава общественото здраве. Ние искаме множество изследвания на въпросните плодове за да се констатират факти а не умозаключения от докторята можело ли да стане или не можело и вероятно ли е и дали някой му се занимавало да го прави.

21

info.

преди 8 години

Не купувайте плодове и зеленчуци които са внос от Турция рискувате си здравето

20

Анонимен

преди 8 години

Нещо думите на професора не са правилно упоменати. Ботулизмът е заболяване, а причиняващият го токсин е ботулин.

19

Анонимен

преди 8 години

с нищо не е инжектиран това е хибрид с греипфрут(червен). Освен това спин не може да оцелее извън тялото на човека. Наркоманите се заразяват защото буквално си разменят кръв. С една снимка разкриха всички *** в европа. При нас разбира се са в изобилие.

18

Анонимен

преди 8 години

НЕ ВИ ВЕРВАМЕ! ЧЕТЕМЕ ВИ, НО НЕ ВИ ВЕРВАМЕ! ВСИЧКИ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ И ЛЪЖЦИ!

17

фрешче

преди 8 години

Българска хранителна верига продаваше тонове червени портокали още преди няколко години. Питайте търговците на цитруси, че ми омръзна да чета *** коментари. Някои хора изтрещяха тотално, но кофти е, че стресират и без това стресирания български народ.

16

до 14

преди 8 години

Колега явно тук пишат серопозитивни евроатлантически ***....сти и веднага са ти маркирали минуси.

15

Анонимен

преди 8 години

До Накара, поредната бгмама :))))))))))))))

14

Анонимен

преди 8 години

глупости бьрзат да говорят нашите лекари, така ако си спомняте преди години и радиацията не беше опасна. нека се провери пьрво има ли наистина такива плодове и след това да филосовстват че не можело да бьде и лалала. те и с презерватив летяща бомба нямаше пьк я показаха по тв нали? проблема е сериозен

13

Язека

преди 8 години

Така си беше, и аз го видях - джихадистите инжектираха портокалите, а един мармот ги завиваше в станиол.

12

Аз

преди 8 години

А бе като цяло спрете да ядете. Ето идва лято дините ще излязат може и в тях да има кръв. За какво ходите на училище за да пишете простотии в Интернет ли?