8

Кон

преди 8 години

Със сигурност има политическа поръчка по случая. Не слиза от страниците - а ето за Враца вече не се пише. А тук се пишат само несъществени факти. Какво е станало, поне като предположения - не се споменава, явно по поръчка, тъй като не може спонтанно независими писачи да игнорират важни факти.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Интересно, кои петима под коментарите имат интерес да изкарат лидера на движение Русофили невинен?

6

Анонимен

преди 8 години

Да гние в ареста тая гнидa

5

Анонимен

преди 8 години

Хората от Стрелча си го знаят най-добре. Аз на тях вярвам. Вярвам, че и тоя комунистически *** иска да отърве затвора на всяка цена. Не вярвам да е толкоз болен. Най е болен от липса на мъжество. Да се криеш зад болести не е мъжество. Не е като да топиш чушката. Ама те *** са тъй. Чакат другарите да ги покрият и да ги измъкнат от л...ната.

4

Анонимен

преди 8 години

Естествено платените коментатори трябва да защитават дневните точки, дори и това да значи браненето на *** като този. Русофилите само циврят за народен съд, ама ако е за техните хора се на*ират.

3

ляля

преди 8 години

До АнонименАбе отворко, диабета го придоби в последствие този ***. Барабар с бъбречна недостатъчност и прочие. Най-бързо разболелия се престъпник е тоя! И как реши че нема доказателства? Момичето е многократно насилено, няма следи от самоотбрана, което доказва, че явно е било в несвяст това дете

2

Анонимен

преди 8 години

BASTATAAA,KATO GO PUSNAT NE MU MISLI,TARSI NQKOI DA MU REZNE ZELKATA.INA4E KAKAV BASTA SI,NE 4AKAI NA SADA,TE SA MUHLOVZI

1

Анонимен

преди 8 години

A KOGATO IZNASILVASHE NE BESHE BOLEN TOZI KOMBOKLUK OT BSP.