10

РВ

преди 8 години

А кога случая ще влезне в прокуратурата и после в затвора?

9

Анонимен

преди 8 години

Нема такава даржава.

8

tih velikan 681

преди 8 години

Machkai Boiko!!!!

7

боц

преди 8 години

Всички тези комисии към НС се създават с единствена цел, да си увеличат възнагражденията народните ни изедници.

6

Анонимен

преди 8 години

Догановият патриотизъм изправя България пред разпад и съзнанието на днешните клакьори на Доган. Които така и не разбраха, че зад фамозната му реч в Боянските сараи стои не патриотизъм, а неговото наранено его. Не само защото бе видял в поведението на Лютви Местан опити да го измести от лидерското място в ДПС. А защото знаеше, че Анкара отдавна не го долюбва и след като той изигра предателската си роля срещу България, вече не й е нужен. Тя търсеше нови фаворити, за да разхубави образа на своята пета колона и ги намери в лицето на Касим Дал и Лютви Местан. Колкото до басните, че философът от с

5

Анонимен

преди 8 години

виждаме една малка част от купени депутати с милиони откраднати от поръчки. Всички ВЪН от НС и ОСТАВКА! Пълен фарс, държавните дела оправили, тръгнали частните дела на двама дерибеи да нищят в НС?!? Що за наглост и безочие?!? Мамкааа ти и прасеее!!!!

4

Наблюдател

преди 8 години

Като искаш 1 въпрос да не се реши, създай комисия! А доказано най-големите специалисти в това са в НС!

3

Анонимен

преди 8 години

Добре е обществото да помисли за въвеждане на данък "упадък".Всички минали по един или друг начин през властта да си платят,може наведнъж може и разсрочено от пет до петнадесет години.

2

Така ли бе

преди 8 години

Ми да ги натоварят тия двамата господа на една парламентарна лимузина и като отидат на турското ГПП ще се разбере! Елементарно!

1

Анонимен

преди 8 години

За къде по-важни въпроси комисии не направиха, но за да изчистят имената на тези двама кръвопийси на държавата, веднага ще направят.Бойко...погледни се отново в огледалото...кой виждаш там?