18

Анонимен

преди 8 години

Valk, ti si jiv i nema sila s koiato da se zali4i ot sarcata ni tvoite strahotni spasiavania koito pravese kato zastitnik s tvoite izumitelno to4ni spagati i iz4istvania.

17

istinata

преди 8 години

Dokato e jiv oznachava che vse oshte ne e prikliuchil.s putia si.toi.umria kato geroi ostana takuv do kraia si.za tova sega nie mu otdavame pochit..

16

Жан Габен

преди 8 години

До vargТи още малко ще кажеш че си Трифон Иванов. Изчезни и не се подигравай с паметта на човека. Той е велик българин а ти си непрокопсан шуменски металист. Няма място за сравнение между теб и Туньо. На погребението на Трифон Иванов днес има над 6-7000 човека, с по 2 букета а на твоето ще дойдат 2-3 металисти с по чаша бира в ръка. Изчезвай и даже не смей да се появяваш тук.

15

Ваня

преди 8 години

Поклон и сбогом, Тунъо! Ти и твоите съотборници внесоха много щастливи емоции в живота ни през онова незабравимо лято на 94 г. Не си спомням друг път да съм се чувствала по-горда от това, че съм българка. Благодаря ти! Почивай в мир.

14

Shark

преди 8 години

Поклон пред паметта му! Да почува в мир! Добре че поне днес пропуснахте да напишете нещо за недоразуменето Валери Божинов?

13

Анонимен

преди 8 години

Абе другарю , след като човек се оценява след смъртта и то след време , защо направихте на вашия любимец Тодор Живков паметник в Правец докато беше жив . Или като партийния секретар , не ме гледай какво правя , ами ме слушай какво ти говоря . Жалки хорица .

12

Анонимен

преди 8 години

Абе глу.пак , кой ти говори за паметник , като за умрял . Защо в Англия почетоха сър Алекс Фъргосин с име и статуя на стадиона . Това на стадиона не е паметник . Въобще приказки на неграмотен и необразован червен каскет .

11

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВълка ли го наричаха

10

Анонимен

преди 8 години

до 7 - не съм съгласен. не погледнем на нещата от обратния ъгъл. Ами ако някой беше направил паметник на Боби михайлов? сега го опюват и то яката. А Стоичков нанего даже искаха да му правят паметник и той като разбар че е втори в някакав класация след гунди сеизцепи " на м-ъ-д-е-т-е ми напрвете паметник" Трябваше да направим такъв паметник? Човек сеоценява след смъртта - и то не веднагаа след време.

9

Анонимен

преди 8 години

Боже господи какво да коментираш червен каскет . Ти си срам за България .

8

Горан

преди 8 години

Благодарен съм, че живях по неговото време! За това колко е голям този мъж говори и това, че целият свят му отдава почит! Едва ли има друг българин, който дори посмъртно да е обичан и уважаван, толкова много! Поклон, Туньо!

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7И какво да кръстят на името на Туньо? Разбитите трибуни на Етър, сектор от националния стадион /там трябва да се добавят и имената на други футболисти от САЩ'94, а и от недалечното минало/, или улица/площад? Последните две мисля, че не може да бъдат прекръстени на личности, които са все още сред нас/.

6

Анонимен

преди 8 години

Дори германските медии говориха за него след като почина.

5

Анонимен

преди 8 години

Искам да ви кажа , че тази помпозност и величие след като човек умре е само едно лицемерие . Разбира се , че е жалко такъв свестен човек да си отиде толкова млад . Питам обаче къде бяха всички тези хора да почетат великия футболист и човек , когато беше жив . За сравнение , в Англия кръстиха трибуна на най великия треньор на МЮ , а сега и на Боби Чартън , докато са живи и се наслаждават на признанието . Така се прави от великите нации и държави , а при нас само лицемерия и нищо друго .

4

до varg

преди 8 години

Ниц бе бате!Да се беше кръстил papegøye (на норвежки значи папагал). Повече щеше да ти отива.

3

Анонимен

преди 8 години

Вършеше си идеално работата като защитник и всяваше страх у противника. Другото няма значение.

2

Анонимен

преди 8 години

Туньо си получи признанието, макар и посмъртмно и не би се радвал да го ласкаят приживе. Да се раздаваш за честта и радостта на целия български народ със сигурност му беше вътрешен дълг. Неминуемо обаче се сещам за едно .айно, което сега играе в солунски отбор и което от 10 год. отказва да играе за националния отбор. Да е жив и здрав,но името на такива предатели трябва да бъде забранено за споменаване в медиите. За назидание на всички бъдещи родоотстъпници!

1

SS

преди 8 години

Толкова тежко погребение не съм виждал...да почива в мир и бъде за пример на бъдещите спортисти и футболисти !