27

Анонимен

преди 8 години

Aлоо! Това за национална новина ли го имате? Кво ме интересува този?

26

bros

преди 8 години

Никак нелош човек, ама такъв брутален пиеница...

25

val

преди 8 години

Виж го на какво е заприличал-дебел, мазен, мърляв. Преди беше ок, сега е тотален чичка.

24

Жена

преди 8 години

"аз не вярвам,че един артист може да излезе пред публика пиян..."Е, явно не е успял. Пробвал е да види дали ще може и е объркал дозата. То в един момент алкохолиците не мерят вече колко. Като им се разтреперат ръцете и трябва да спреш трептенето. Количествата и качествата на алкохола, на болните от алкохолизъм, понякога правят лоша шега. Пък и като пушиш.... на път си към рая. На път...

23

Жена

преди 8 години

"Може би са прави, но когато имат семейства трябва да усмирят егото си и да работят зя пари, а не за слава."Да уе, ще си усмиряват те подема! Я, какви жени има да ги обичат с пороците им, такива жени, че въобще не им идва на акъла, че тази тяхна крива обич към алкохолизирани и наркоманизирани саморушащи се, руши не само тях, а и всички, до които се докоснат,с изключение на пиандурниците като тях, които намират нещата за много забавни, висши и гениални! Заблудена Алекс. А Терзийски? О,пияндето!

22

жж

преди 8 години

До ПрекаляватеЩото той с това се направи по-известен, отколкото с играта си. Освен това, не е успял да стигне до сцената, за да може да каже каквото и да било. За щастие, и негово, и на публиката. Ако причината за лошото му здравословно състояние е друга, пожелавам му да се оправи. Ама малко се съмнявам.

21

Анонимен

преди 8 години

Не го харесвам и не ме интересува. Впрочем познавам доста алкохолизирани интелигентни и интересни хора, чийто основен проблемът е, че не умеят да изкарват пари и предпочитат да удавят в алкохол безсилието си. Може би са прави, но когато имат семейства трябва да усмирят егото си и да работят зя пари, а не за слава. Да, ама не би.

20

Горан

преди 8 години

А, бе нормално е да пие, ама чак пък толкова... Все разправят, че интелигентните хора били по-податливи на пороци, като алкохол, наркотици... Егати, кое му е умното на това всеки ден да се самоунищожаваш с алкохол? А, смешно-тъжното, понеже споменавате и Чочо, е че той пък си отиде по много нелеп начин, след като беше спрял да пие!

19

Край

преди 8 години

Негативен пиандурник. Всички други са му виновни. Държавата му крива, даже и сашка Сърчаджиева му е крива.

18

n

преди 8 години

Не го познавам като човек какъв е Ласкин, но явно има сериозни проблеми с алкохола и дано се усети овреме да се лекува. Иначе ще последва участта на Андрей Баташов, Чочо и сие.

17

д-р Хаус

преди 8 години

По коя клинична пътека лекуват препилите?

16

Анонимен

преди 8 години

Как така си тръгнал? А клиничната пътека?

15

Джедай Мастър

преди 8 години

До СократисНаправо пияния майстор го изкара, брат! Когато пороците в личния ти живот започнат да възпрепятстват обществените ти изяви, тогава съвсем разбираемо околните започват да ги осъждат и да ги вземат за присмех. В случая публиката си е закупила билети, отделила си е от времето, за да го гледа, а той е показал крайно неуважение, като се е докарал на чалтик.

14

Жена

преди 8 години

"Хората трябва да се оценяват по обществените им изяви а не по пороците им в личния живот"Стависки. Мануела. Предполагам нещо ти говорят тези имена. Този Ласкин затова ли се кръсти като се качва в колата си да кара пиян? Да го опази господ от ...лошите трезвеници зад волана, готови да пострадат или умрат от неговото така невинно пороче и оказали се на пътя му.

13

Анонимен

преди 8 години

с други думи изтрезнял ещо така тоя човек, все си мисля че е прекалено интелигиентен, за да допуска така да се алкохолизара, ама явно не е

12

Анонимен

преди 8 години

до 14На такъв се прави и бруталното е, че има хора, които му вярват, колко е умен и мъдър. Мъдрите алкохолици, не може със себе си да се оправи, тръгнал да оправя театрите, света, България? Щях да напише, че е оправил... Алекс, ама боя се, че я развали. Хубаво момиче, добра, не мисля изобщо, че заслужаваше подобно наказание. От липсата на бащина любов да се натресеш на злобар алкохолик. Изкривената любов.

11

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав, ама ако утре се случи нещо с този, пак ли ще си затваряме очите, че този пие като невиждал? Имал проблеми с алкохола. Ами решавай ги. Дъщеря имаш! Бяха го излъчили как се качва да кара след като е изпил не знам си колко твърд алкохол. Ето тези са убийците. Това, че не е блъснал някого е въпрос на време.

10

Анонимен

преди 8 години

Ласкин, наздраве!

9

Анонимен

преди 8 години

Бил е препил, алкохоликът.

8

Анонимен

преди 8 години

Много отблъскващ тип с неприятно излъчване.. Не съм го гледал на сцена, и не бих го гледал.