9

тя

преди 8 години

Чак толкова не му е фалшива дипломата , къде , къде имаше истински фалшиви дипломи , като на Калина Илиева , заемаща много висок пост в държавата /шеф на САПАРД/ със средно образование и причинила загуба за милиони на страната , а на нея съда й наложи смешно наказание : 1 000 лева административна глоба!

8

Анонимен

преди 8 години

Когато лекар извърши престъпление, да го осъдят. Понятието грешка, показва че няма престъпление. Няма безгрешни хора. Няма лекар, който да не е допускал грешки. Повечето "грешки" са причинени от системата на здравеопазване, която е престъпна. По статистически данни в световен мащаб точни диагнози се поставят в 75% от случаите. Безгрешни са само чиновниците и лекарите които не работят медицина.

7

Анонимен

преди 8 години

Защо не осъдят някой лекар за лекарска грешка, причинила смърт или тежки и необратими последствия ?Само тъпотии в тази *** изоглавена държава !

6

Анонимен

преди 8 години

До "запознатия"Май не си запознат. Работил е в МБАЛ Киркович с фалшивата диплома, след което се е преместил в МБАЛ Тракия заради по-доброто оборудване и заплащане. Там се установява, че е с фалшива диплома и е уволнен. Отново го вземат в МБАЛ Киркович защото няма кой да работи. Повечето свестни кардиолози са в МБАЛ Тракия и там е най-добрата кардиология в момента в областта. Работи в общинската болница до завършване на раследването. Иначе към д-р Вутов нямам нищо против. Това е истината.

5

Запознат

преди 8 години

Проблема на човека е , че си разреши да бръкне в джоба на мафиотите от "Тракия" и да отклони едни пари от тяхното звено по инвазивна кардиология , създавайки конкуренция в държавна болница.А иначе доктора е един от най добрите кардиолози които познавам и дипломата му въобще не е фалшива а обявена за такава от лекарската мафия заради нарушени сериозни финансови интереси.

4

zeus

преди 8 години

И какво, човека е медик, Кардиология е завършил семестриално, работил е дълго по специалността. Доколкото прочетох мнения на пациенти и колеги слага в малкия си джоб много дипломирани кардиолози.

3

tih velikan 681

преди 8 години

Bi tryabvalo da poluchi 5g zatvor za falshificirane dori samo na podpisa,a toi e poluchaval pari za kardiolog,sledovatelno ima i izmama za prisvoyavane na pari po nechesten nachin oshte pone 3g i tryabva da vuzstanovi vsichki pari na durjavata,no poneje v BG nyama efektivno osuden lekar,sudiite shte go nasadyat samo na uslovna +obshtestveno polezen trud zaradi parite i probaciya tova e...pochti sum ubeden...

2

Анонимен

преди 8 години

Те всички лекарски дипломи така или иначе са фалшиви, защото докторята до един са алчни, корумпирани некадърници.

1

Анонимен

преди 8 години

иначе 55-годишният д-р Вутов е лекароткъде си е купил лекарска диплома тоя *** стигнете до дъното не ни хвърляйте прах в очите