21

Онзи

преди 8 години

Човека не знае. От къде да знае той не е чувал нито за "хемус" , а за картел трябва да провери какво означава тази дума.

20

Наблюдател

преди 8 години

Няма милиарди и никой няма отношение! Вероятно извънземните щели са да я строят....

19

циник

преди 8 години

ХАХАХА - Златев, Златев бе как тъй, че все ЛукОЙЛ печели поръчките за доставка на гориво за НС, МС, Министерства и Държавни агенции през последните 5 години, пресен пример от вчера - ЛукОЙЛ спечели поръчката за АСП, а от има няма 10 години ИПОН охранява ЛукОЙЛ, Вие ако си вярвате, НИЕ отдавна НЕ Ви вярваме!!!

18

Край

преди 8 години

Златев стои зад GP grup r Argogrup хич ада не се прави на света вода ненапита. Дебелото Лиле отстранило две от предложенията в конкурса защото били прекалено ниски. Не могли да и докажат защо. То като не искат нещо да ти го докажат и господ не може да ти го докаже. НИКАКВИ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ЗА МАГИСТРАЛИ при магистралите 30% от кинтите се "усвояват".

17

Повервайте му

преди 8 години

Щом "уверява",значи лъже,като правчански

16

Анонимен

преди 8 години

До ДишевПез годините Сидеров доказа, че е истински български патриот и националист и нищо не може да сломи волята му. Вярвам, че и като президент ще отстоява идеалите си. На България и са необходими не само политици, а и силни държавници. Сидеров ще докаже, че ги имаме.

15

Верваме ти!

преди 8 години

Явно, случайни хора са спечелили търг за 1 000 000 000 лева.

14

Дишев

преди 8 години

Само Сидеров може да стабилизира държавата. С подкрепата на Кремъл той ще може да възвърне предишното уважение към България. Въпреки непрестанните опити от copocoидни израстъци, да го очернят, той продължава стремглаво да набира преднина спрямо опонентите си и да печели сърцата на българите...

13

Анонимен

преди 8 години

П***рно драми , театри и слухове някъде в бостана на тъмният Изток ! Как ни се смеят отстрани само !Закривайте я тази територия и никой да не споменава "Държава"!

12

:):):)

преди 8 години

Златев не се познава с братята по интелект и интереси - Гоце и Боце, както и авера им Доган :) Хумор, сатира и забава !

11

ПреЦедента

преди 8 години

Цял свят разбра, че спряха парите от ЕС и нашия са наака , но медиите го изкараха герой.....Ся Бокича ши тегли 100-200 трилиона стотинки и ши опрай нещата

10

Планета фолк

преди 8 години

Златев излиза на преден план. То вече задкулисие няма. Всички са в джаза :) Има всички предпоставки третата българска държава да се превърне в кюрдистан съвсем скоро...

9

Шиешо

преди 8 години

И аз нямам отношение.

8

Джепето

преди 8 години

Гльодам бая са се окопали и в метрото твоите приятели май и къща на браточката са построили

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Борисов - Пеевски - Златев ...Мафията управлява България. Факт !

6

Дал Бог

преди 8 години

Да ви таковат емигрантите и Танев и Боко и Шишкебапчето.

5

КОЙ СЪЗДАДЕ БОКО

преди 8 години

Глобална България е сдружение с идеална цел, учредено във вторник от представители на бизнеса, гражданския сектор и медиите или Типинг пойнте архитект на 2 кабинета Борисов.Те дърпат конците задкулисно. Оператор е Отворено общество на Джордж Сорос.dnevnik.bg/bulgaria/2002/11/13/140641_globalna_bulgariia_subra_biznes_grajdanski_sektor_i/Сред учредителите са: Сашо Дончев шеф на Овергаз Валентин Златев изпълнителен директор на Лукойл България, един от акционерите в

4

Анонимен

преди 8 години

Вярваме, Златев, вярваме. Ние за интернет не сме чували и каквото ти кажеш това е вярно. Олигарси като теб ще отговарят един ден пред закона и пред народа за кражбите и търговията с влияние.

3

zeus

преди 8 години

И това, че играеш Белот с Баце няма никакво отношение към това, че Лук е все на счетоводна загуба и не му се прави данъчна проверка. Днес шефа на руския Лук каза, че рафинериите им извън Русия правят печалба от 7 долара на преработен барел.

2

Анонимен

преди 8 години

Да никoй няма отношения,няма кой даве разпердошини.Така сте намерили осигорявате на ГЕРБ гласове и си правите каквото си искате.Копувате плащате със наши пари,и после ни еб....е мамата.За вас картечница.