12

до #13

преди 8 години

А ти сигурен ли си,че този план "Б" не е нещо още по-ужасно,което цели вече напълно безцеремонно и масово прехвърляне милионни орди(уж изтървани),чрез които да се предизвика една нова 30-годишна война и ликвидиране на белия човек?Погледни целия ЕС -една инфантилна безпомощна купчина от изнежени меки китки,лесна плячка за закалените в боеве и надъхани от исляма орди.Един такъв джихадист е състояние да се справи с няколко десетки обезумели и безпомощни хора,каквито са всички "евроовце".

11

Макс

преди 8 години

Юнкер е пр0клет мас0н и изпълнител на плана К***лерги който цели геноцид на белите европейски народи чрез смесването им с маси африкански и близкоизточни диваци.

10

има има

преди 8 години

План Б има и за него се говори все по често.Няма да стане нищо фатално като напуснат ЕС.МОЖЕ И ДА Е ПО ДОБРЕ И ЗА ЕДНИТЕ И ЗА ДРУГИТЕ.

9

Анонимен

преди 8 години

Този люксембургски гей да пита британските гласоподаватели какво мислят по въпроса и да си скрои набързо един план Б или Ц даже.

8

пуста аванта

преди 8 години

Брюкселските лентяи треперят тръгнат ли си наглосаксите и те стават ненужни за това е целия зор и нищо чудно да клекнат пред мераците им за едностранчиво облагодетелстване . Едните доволни ,а другите спасени и лапането продължава.

7

Анонимен

преди 8 години

Niama da ostane.

6

sasho

преди 8 години

Mislete po dobre za Bulgaria

5

Анонимен

преди 8 години

защо имам чувството, че другаря Юнкер не гледа сериозно на службата си ... всичко му е на майтап.А Великобритания ще си напусне като стой та гледай.

4

дедо Ташунко

преди 8 години

Защо ли ми се струва, че този въпрос ще го решат гражданите на Обединеното Кралство, а не Юнкер? Евр. Общност ще се разпадне рано или късно.

3

Анонимен

преди 8 години

Дали ще остане или няма да остане зависи от волята на хората!

2

Анонимен

преди 8 години

Само че, има и вътрешни избори на хората живеещи в Англия, а те не са много радостни постоянно някой да пристига и да им подбива условията на труд и социалната среда.

1

Анонимен

преди 8 години

Много ясно ще остане, иначе умират като кучета, слизат на икономическото ниво на Русия. А за нормална държава това е недопустимо.