20

Анонимен

преди 3 години

Да си Кмет, на който и да е град и да заплашваш насилника с насилие, не те прави модел за подражание, а те прави престъпник! Ако го беше хванал трябваше просто да го предадеш на съответните власти!

19

анонимен

преди 8 години

Като не се е изплашил защо не я паркира някъде другаде, където гражданите си паркират колите, а пред Общината, че нали най-сигурното място е там?!/сега ще накажат някого сигурно че я е опазил добре/

18

sante_dog

преди 8 години

"Неприятно е, но ако го бях хванал нали знаете какво щеше да му се случи. Радвам се, че не съм бил там",Кмете на самоуправство май ми лъха това изказване. Не бива така. Ако някой те хване тебе какво ще ти се случи. Редно е да се доверявате на съд и прокуратура и МВР както всички граждани. Иначе какъв пример давате?

17

1212

преди 8 години

майкооо колко е нагло това ко....

16

ОПАА

преди 8 години

СЕГА КАЖЕТЕ НА КОЙ Е ТОЗИ ДЖИП ,НЕ Е НА ТОТЕВ ТОЙ НЕ ПЛАЩА НИКАКВИ ДАНЪЦИ ,ЗНАЧИ НЕ Е НЕГОВ .ДЖИПА Е ДАДЕН ОТ ФИРМА ГБС ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИМПЕРИАЛиста ,ГБС СА СЪЩИТЕ ДЕТО ИЗПЪЛНЯВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОРЪЧКИ В ПЛОВДИВ КАТО СПОРТНАТА ЗАЛА ,БЯХА ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ НА ГРАДСКАТА ГРАДИНА,СЪЩИТЕ КОЙТО ПОСТРОИХА ХОТЕЛА И КЪЩАТА И ВИЛАТА НА КМЕТА.АЛО ПРОКУРАТУРАТА АЛООО

15

x

преди 8 години

До Анонименако питате ме.. те си се преизбират.. ние само си траем.. факт е как Тотев стана кмет за поредна година в Пловдив.

14

Анонимен

преди 8 години

"Неприятно е, но ако го бях хванал нали знаете какво щеше да му се случи. Радвам се, че не съм бил там", каза Тотев. И допълни, че не се притеснявал."То, казват, че злосторникът бил нещо ***, обаче, от изказванията на този Тотев се разбира, че не е тамам. И той Рамбо.

13

До 15

преди 8 години

Има го много преди да стане кмет.

12

Джамджията

преди 8 години

Вярно, още днес смених стъклото на кметското возило, но това, което не знае кметчето е, че сложих във вратата един умрял плъх, една прясна риба и 2 счупени яйца, преди да я сглобя.

11

Анонимен

преди 8 години

как се купува ауди q7 с кметска заплата в българия?!

10

Анонимен

преди 8 години

Само в България може да станете сведетел, как кмет си позволява до квалифицира човек като ненормален без никакви последствия.Бай *** трябва да бъде осъден да плати крупни суми обезщетение, докато разбере че в центровете за психично здраве хората са напълно нормални, просто страдат от специфично заболяване.

9

Анонимен

преди 8 години

OTVARATITELNA ,,LICNOST",AKO GO BIAH--NE,NE POVRASHTA MI SE OT NEGO I GERB.

8

Той

преди 8 години

докато не е поискал разрешение от майка си,да не казва къде ще го паркира пак!

7

Анонимен

преди 8 години

Господин Кмете какви са тези мутренски думи??? Неприятно е, но ако го бях хванал нали знаете какво щеше да му се случи. Радвам се, че не съм бил там", каза Тотев. И допълни, че не се притеснявал." Оу извинявайте вие сте си мутра на Бойко борисов, Оставка бе ***.

6

Анонимен

преди 8 години

Само стъклото ли? Жалко

5

Въпрос

преди 8 години

Който не харесва гербаджийските престъпници е шизофреник или само шизофреници не харесват престъпниците от Герб?

4

анонимен

преди 8 години

В нормалните страни кметовете не пият кафе по цял ден на главната, да гледат стъргалото

3

anonimen

преди 8 години

qzak az pomislix 4e e zapratil kamak po kmeta

2

Анонимен

преди 8 години

Джипа на ГБС ли е?

1

ех

преди 8 години

В нормалните държави кметовете ходят с колело на работа и не парадират с джипове.В ненормалните държави само лудите се изправят срещу властта на мафията,нормалните си траят и служат вярно .