23

Ива

преди 8 години

Колко ще е забавно да се използва заглушител на сигнала по време на изпит. Ужасените физиономиии ще са просто безценни!

22

Анонимен

преди 8 години

А бай Митре Хаджин...ов как действа? Освен че прави услуги на всекиго, от когото има някакъв келепир?Ама стана професор, нали?Та, значи, колко парички или услуги трябва да дадеш, за да вземеш диплома от УНСС?

21

Анонимен

преди 8 години

"Срещу 60 лв. си отличник по математика в УНСС"Хич не вярвам на подобни "новини".

20

Анонимен

преди 8 години

Както с всяка "новина", така и тук мнозинството овце се подвеждат по гръмките заглавия на "журналистите" от разни телевизии. Както сте платили, за да ви вземат изпита в УНСС, така може да платите за изпит във всеки друг български ВУЗ, в универститетите в провинцията да не говорим каква пародия е. Не са излъчили репортаж с подкуп на преподавател в УНСС, за да правите заключения как всички били корумпирани и никой не си взима съвестно изпитите.

19

Кон

преди 8 години

Браво на младото поколение, че може да използва съвременни технологии за комуникация. Проблемът се решава много лесно - като се забранят телефони по време на изпит, с изгонване и 2 при залавяне. УНСС явно толерират преписвачите, все-пак толерират само по-умните от тях.

18

Анонимен

преди 8 години

"Първата задача се оказва грешна".....Родна българска картинка - некадърници продават некачествени услуги на други некадърници ....

17

Sando

преди 8 години

УНСС е най-скапания университет в България. Не ходете там, на нищо няма да ви научат и ще ви скъсат нервите. Ако бях на същия акъл никога нямаше да отида там.

16

Анонимен

преди 8 години

Ми то съвсем поевтинело, бе!Много са свалили гарда. Вероятно конкуренцията в продажба на дипломи у нас се е разрастнала прекомерно.

15

Анонимен

преди 8 години

Не знам как така става, че УНСС вечно е напред в класациите на университетите, особено след израза с прасето ли сега това със 60те лв. Само защото е от София ли или какво? Един от най-посредствените университети, с позорно реноме.

14

ДВЕСТА МАРКИ И ЕДНО-

преди 8 години

ДВЕСТА МАРКИ И ЕДНО ПРАСЕ ;) :D

13

дуди

преди 8 години

По мое време цената на изпит варираше 30 та 40 лв. Га ти скъпотията. По този начин ще си загуби клиентелата.

12

Анонимен

преди 8 години

Ето как се става даречем адвокат сидия та дори депутат благодарение на хора които искат да печелят пари от гарба на другия е те питат ли като вземат дипломата дали ще бъде така и в живота докога бе студенти ще продължава така значи вместо да учите вие си вартите далаверите и ваште близки си мислят че учите ама не е така те си остават заблудени първо кам родителите ако решите да пратите вашето дете да учи помислете си първо дали да го пуснете да учи или щте вади пари за него и то по лесният начин

11

123

преди 8 години

продължение към 8:или народни представители, или министри

10

edin

преди 8 години

А кой дава оценка и атестации на университетите?А кой определя финансовите дотации !?И кьм кое министерство е висшето ни образование!

9

Анонимен

преди 8 години

Разкапана посткомунистическа ***!

8

дада

преди 8 години

То да беше само там...Навсякъде в образованието е тотална каша! Работя като учител и знам какво говоря.Ако в миналото шестица се пишеше на ученик, който реши задачата, то сега се пише на този, който успее да я прочете. Не е далеч времето, когато шестица ще заслужава този, който познае в какъв час се намира...

7

панаир на суетата

преди 8 години

да плащат, все пак по-късно може да им дойде акъла, когато приносителите на "диплома" от УНСС (съкратено от Утре Носете Съответната Сума) ги назначават за миене на посуда или да търчат като измислени сервитьори, или да продават на улична сергия и т.н.т., но с тапии.

6

един друг

преди 8 години

"Вишу в БГ" - една смешка от селинджъри (професори) за други селинджъри (новософиянци). Нормалните хора отдавна не се занимават с глупостта наречена ВУЗ...

5

Анонимен

преди 8 години

До Бойко БорецовЗаяждаш ли се? Или искаш да кажеш, че УНСС прави дъмпинг на другите университети, където да си отличник струва може би доста повече.

4

Анонимен

преди 8 години

да учиш за меринджей че и да плащаш за меринджейска диплома е пълна загуба на време и пари.търсят се математици медици информатика физика химия биология инженерни специалности.