81

граничар

преди 8 години

Какво ли ще спечелим нищо от такива като Бокова цял свят знае от какво семейство е БКП ТЯ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ще бъде до децата си в САЩ защо не са в България да ядат попарата която надробиха нейните родители всички бягат в чужбина и толкова натискане че ми става омразна толкова няма кой да номинираме като няма не ги пращайте отново да се излагаме стига толкова срам нямате ли

80

Анонимен

преди 8 години

Бойко прецака Гоце и Бокова, а от там и Путин.Защото се съгласи на тази кандидатура и Гоце няма да бута кабинета.Бокова няма да бъде избрана- така е прецакана тя и Путин.А запазваме Кристалина за по-избираемо място.Бойко само доказва, че е по-хитър от тях :)))

79

Анонимен

преди 8 години

"С биографията си и натрупания опит Бокова може..."-------------------------------------------------------И каква й е биографията на тая мас-тия ве днесаджии? Дъщеря на нагъл комунист убиец, леля на отявлен крадец на коли и престъпник, най-обикновено крадливо болшевишко ИЗЧАДИЕ.Баси биографията, цял живот на партийна хранилка, затвор за тая мър-ша, не пост в ООН!

78

nikname

преди 8 години

Интересно какъв огромен шанс е за България. С какво ще допринесе нещо. Даже и парите които ще получи няма да ги харчи тук. Разбрахме само, че България е длъжна да финансира кампанията и. Ясно е и кой ще и дърпа конците.

77

ленин

преди 8 години

За Бокова не ми пука, да върви на майната си! Ако остане в БГ току виж и дали някое министерство да управлява! За ООН-то също! Ни слава, ни полза! Тревожно е, че Тиквата клекна на Гоце! Или: Няма вечни врагове, има вечни интереси! А за всички наследници на БКП най-важно е запазването на статуквото! А това не предполага промени ,реформи, ДЕМОКРАЦИЯ!

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 138-човек който се разхожда с георгиевска лента из Червения площад, ще стане шеф на ООН когато костенурка пусне вълна.

75

Анонимен

преди 8 години

Повръща ми се само като я видя, нея или брат и, но както е тръгнало няма да се учудя и да я изберат. След като агент на КГБ стана ген. сек. на НАТО вече нищо не може да ме учуди.

74

До 135

преди 8 години

Бкова е комунистка, следователно не е българка. Тези са безродни интернационалисти. Навремето се кълняха във вярност на СССР и Коминтерна. Аз съм нормален българин, който СЕ ТРУДИ И ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ И С ТАЗИ НЯМАМ НИЩО ОБЩО!!!!!!!!!!!!!!

73

Анонимен

преди 8 години

Кой не би се гордял българка да е ръководителя на ООН? Няма ли да я надрастнем тази завист?

72

Анонимен

преди 8 години

Затънали сме до гуша във воняща комунистическа помия. Дечицата на извратените болшевишки садисти, като Боков, Буруджиев, Пирински и Станишев с наглите си *** мутри ни поучават как и какво да правим, вместо отдавна да са на бунището на историята.Набийте си го в главите: докато такива ретроградни, човеконенавистнически креатури задават реда на обществото, то ще агонизира в мизерия. Погледнете къде са останалите държави от Източна Европа, дори Румъния и къ де сме ние.Братът на тази

71

ЦЕко минев

преди 8 години

Само глупости пишете и коментирате! *** племето просто!!! Нали оня *** Стоенчо Ганев беше в ООН-то-е, и?! Срам ме е от вазе, глупци малограмотни!

70

Анонимен

преди 8 години

То е вярно че ООН-то си една комунистическо- организация, дето ни бедните е нахправила по-малко бедни, ни гладните по- сити, ни болните по-здрави. Там е да решават великите сили, кои държави ще цицат и кои ще мачкат, така че да има "справедливост", "световен мир" и "равенство". Все либерастки глупости. Така че е всеедно коя комунистка от България ще се кандидатира - Сталинка Георгиева или Ирина Бокова. Все едно е.Никоя от двете няма да изберат.

69

Хъм

преди 8 години

Половинат българи се гордеят с Бокова, 15 % отчитат постиженията и. Десетина % не знаят за какво става въпрос, други десет % псуват. Последните са най-нещастни, те винаги са дърпали България надолу.

68

тролгеносен

преди 8 години

Като я видя и ми се повръща. Изплува ми пред очите мръсотията комунистическа и хилядите съдби погубени. Няколко поколения обречени на нищета заради "добруването" на стотина фамилии като нейната. Иде ми да счупя лаптопа като я гледам тази..................няма да пиша епитети щото ще за 18+.........

67

Анонимен

преди 8 години

До Бокова-руска подлогаНа "руския борш' и пука на клитораната.........Три апартамента на пъпа на Манхатън........Ако ги сравним по цени "Цецо 6-те апартамента има 1/82 от единия нужник на единия апртамент......

66

Затворко

преди 8 години

До Бокова-нахалнаАко такива като теб са обществото, България е трябвало вече да е заличена.

65

Samo minavam

преди 8 години

*** живеят с това чувство,все едно,света им е длъжен за нещо.Защо се натиска тази компрометирана комунистка,не разбирам.

64

Веселяка

преди 8 години

До противСъмнявам се че ти си българин.С такава злоба си направо за гроба.

63

Искрено и лично.

преди 8 години

Мен като обикновен българин ме е срам да ме представляват хора като Бокова с нейното минало подбутвана от БКП и изучила се в чужбина на държавна издръжка.27г от тези няма отърване.Демокрация...ама само за *** които забогатяха на наш гръб.Все едно педофил да направиш директор на детска градина....същото е!

62

против

преди 8 години

Номинирането на Бокова е просто безочие. Тя не представлява Българския народ, а го разделя. Това е показателно за наглостта на комунистите които се самопровъзгласяват за народа без оглед на това че са най-недостойната долна част от утайката на обществото.