19

Анонимен

преди 8 години

Какво ли си мисли г-н президентът,като се погледне усмихнат в огледалото?И какво толкова весело има в констатацията : "Уязвими сме, защото сме енергийно зависими"?Изглежда се гордее,че е допринесъл за това "постижение"! ...Язък за момчето!Изкукурига си от няма нищо за нула време...Изглежда дермокрацията така удря в главите политиците ни, че и д-р Москов не може да ги оправи...Освен да ги качи по предлаганите от него "дървета за свързване "- по-точно "дървета да връзване"...

18

Анонимен

преди 8 години

ЪхЪ!Сигурен съм,че ще стане.Вече е поръчана първата тръба,за набучване на твоя гЪзов хъб.

17

Анонимен

преди 8 години

Тома Томов : Има неща непонятни за мен в българската политика, но аз не я коментирам. Не може един строителен предприемач с посредствен интелект да бъде направен президент, но това стана, а мен ме е срам, когато го гледам как се държи в чужбина.

16

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да каже Плевнелиев, то само предизвиква съжаление, гнус и отвращение. Невероятно падение е този човек. Повръща ми се.

15

e

преди 8 години

Офшорен тарикат.Даде на масонът-гнус,попът-*** Въртоломей-орден Стара планина!

14

анонимен

преди 8 години

До ИДЕЕАЛИСТ НЕДЕЙ ТАКА ---ТОКУ ВИЖ ГО ХАРЕСАЛИ И ЩЕ ТРЯВА ДА ВОДИМ ВОИНА И С ТЯХ

13

Мирко

преди 8 години

Кои са тези ***.и на снимката?

12

Мирко

преди 8 години

Каи са тези *** на снимката?

11

proroka Oleg

преди 8 години

Nai otka4enia president .....hahhahPozor za naciata

10

Анонимен

преди 8 години

Дал съм си обет, че ако тоя продажник го срещна на улицата, ще го нокаутирам моментално.

9

Анонимен

преди 8 години

Да не забравяме как същия ПлEVNелиев преди 2-3 се криеше между колите години по паркинзите във Виена, за да се срещне с шефовете на ЕВН и да им спаси фирмата от изгонване от България. Между другото същото се е случило на ЕВН в Албания - Натирени и изгонени по най-срамния начин.

8

Анонимен

преди 8 години

Мисър Бийн е толкова глу пав, завалийчето, че не осъзнава че дори да се случи енергиен съюз на балканите ние ще сме само потребители и клиенти. И това се случва разбира се благодарение на бездарни и продажни политици като него!

7

Дедо

преди 8 години

И ПРОВИКНА СЕ РУСИЯ: ЯЗЕ САМ НАЙ-ГОЛЕМА. И ОТВЪРНА И МАЛКА И СКРОМНА БЪЛГАРИЯ: ТЯ И КУКУВИЦАТА Е ГОЛЕМА АМА ГНЕЗДО НЕ СВИЛА.

6

Анонимен

преди 8 години

Навремето Газпром заедно със Шрьодер като се позоваваха на Чернобил затвориха ядрените мощности на Германия и други в частност 4 реактора в България за да направят Европа зависима от газови доставки и свръхпечалба на Газпром. Тази далавера очевидно е имала и анекси, защото Германия се противопостави на Южен Поток, за да вземе Северен Поток 2.Да не забравяме че "зелените човечета" в Кримнаш и Украйна полечипа обучение и въоръжение от Германия. Замириса ли Ви на 1939?

5

грубиян

преди 8 години

Две каки си говорят.

4

Анонимен

преди 8 години

Произведена у нас ваксина се разлива в Турция! Пратка с 2 млн. дози е отпътувала с нередовни документи по нареждане на съветник на Москов. Министърът прикрива скандала!Тя се произвежда в България и се изнася в Турция, продава се като неразлят продукт. Всичко това ставало по договор с турски фирми. След като съседите налеят веществото в ампули, изпращат в България по няколко бройки от всяка партида. У нас се правело анализ и изследване за чистота, дали ваксината не е замърсена.

3

Доцент

преди 8 години

Давай Роска мачкай наред!

2

Анонимен

преди 8 години

Дивото зове! Отново! Кога му свършва мандата на този ***?

1

Анонимен

преди 8 години

Баси и отвратителните мишки на това фото ...