39

Цецо

преди 8 години

До 41Ти да не си живял в някаква паралелна реалност?за световното в САШ ни класираха двата гола на Емо Костадинов на Парк де пренс, за световното във Франция - гола на Трифон Иванов (бог да го прости) срещу Русия?Какъв пълнеж? Тогава имахме отбор а не само Стоичков, който също е велик футболист.

38

Алекс 1

преди 8 години

Не е подходящ цинизмът и жестокосърдечието на някои от нас.Ако са гледали мачовете с Трифон Иванов, по време на Световното, в Щатите, може-би по друг начин щяха да мислят. Отиде си един българин, отиде си част от славата на България!За това тъжа. Ако не можете, поне млъкнете пред душата на тоя МЪЖ! Защото: той беше и си остава истински, неподправен, завладяващ!

37

Кк

преди 8 години

Колко нещстни хора си избиват комплексите под всяка статия ... Това е тяхното наказание : да са нищо и никой ! Трифон беше ВЕЛИКАН

36

Анонимен

преди 8 години

хайде да спрете да опявате и да славословите че ставате досадни.В Пакистан търсят оплаквачки. Има свободни места.Айде юруш на маслините че не остана.

35

Анонимен

преди 8 години

Наистина "трИперИшИ".Като се покажеше на терена и майките го сочеха с пръст на децата си и ги плашеха че ако не слушат ще ги дадат на този брадатия.Ако не съм бил съвременник на онова време ще си помисля че този е бил кой знае какъв футболист но истината е че тогава имаше един Стоичков и другото беше пълнеж.Няма ли го Ицата .............ПАДАМЕ задължително.Извадят ли го Ицата..........умира шанса да вкараме гол.Ето това е истината.А иначе Туньо си е един нормален и добър човек, леко наивен

34

Huko5

преди 8 години

леле, като чета какви хора има тук... Един добър, свестен човек си отиде. Човек, който до припадък се раздаваше за родината си на терена. И няколко *** тук, се правят на оригинални и го усмиват? Ооох, бедна (на човешки материал) Бългaрио... :(

33

Героят наш е той!

преди 8 години

Какви герои е раждала,продължава да ражда и евентуално ще ражда българската майка юнашка!Като Трифон Иванов например!Не човек,а герой!Само истински герой може да малтретира непрекъснато 90 минути мегагении като Будиста и онзи да вкара само два гола на Перукан бре!Само три дни по-късно героя излезе напълно трезвен в малкия финал и по геройски издържа цели 45 минути преди да поиска от Мировянския стратег геройската си смяна!А как красиво и по геройски си заби геройската глава в тревата при гола!!!

32

Айде Туньо!!!

преди 8 години

Велик си Туньо,велик!Цяла Европа и една пета от Света трепереше от теб и ти се възхищаваше едновременно бре!То бива бива спортсмен и красавец,ама твоето си беше прекалено!Един фаул на десет мача я направиш а я не!Коректен до безкрайност и ако играеше във Висшата лига досега с титлата Сър да те бяха удостоили бре!Пример за всеобщо подражание и преклонение си ти!И режимлия голям-не пие и не пуши!Само дето на 13 юли онази година Будиста взе че вкара на Анжело Перуци само два гола,ама нищо бре!Ура!!

31

Цоно Прасето

преди 8 години

Ненавиждам българския футбол, обаче Трифон наистина ще остане в сърцето ми като единствената положителна следа. Честит имен ден и благодаря!

30

дядо Муньо

преди 8 години

Тридневен траур за Туньо и по една тройна ракия за Бог да прости. Туньо, Туньо, разплака дядо си ***...

29

светлана

преди 8 години

Поклон!Светла му памет! Незабравим!

28

23

преди 8 години

Трифоне, благодаря! Почивай в мир!

27

ААА

преди 8 години

***/20St3rfмИР НА ПРАХА МУ

26

най-сърцатият

преди 8 години

Най-сърцатият и най-обичаният (от феновете на всички бг отбори) от поколението САЩ 94! Скромен като човек, но всеотдаен професионалист и страшилище за всички нападатели-топката минаваше човека не! Почивай в мир Бате Туньо!

25

Чекист

преди 8 години

Трифон и той правен по времето на Бай Тодор...Един от хората който подари много радост през 94...Жалко...

24

Бат Минко

преди 8 години

На Трифон искам да кажа че всички българи го обичаме и ще го помним.Благодаря за чудесните мигове на стадиона благодаря за САЩ 94.Голям човек и спортист Бог да го прости

23

от Ловеч

преди 8 години

Един велик българин си отиде, Вечна му памет. Почивай в мир Туньо.

22

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Днешните гелосани ритнитопковци само могат да си мечтаят за такава народна любов, каквато имаше, има и ще продължава да има към Туньо. Факт !

21

Анонимен

преди 8 години

Посредствен , като футболист и доста слаб като човек .

20

Батюшката

преди 8 години

Благодарим и почивай в мир, Трифоне !!!