127

мъро

преди 8 години

Истински мъжкар и невероятен футболист! Прекрасни мигове от онова незабравимо лято 94-та! Почивай в мир Туньо!!

126

Анонимен

преди 8 години

Наистина беше велик футболист лека му праст с Стоичков бяха най великите без него България нямаше да можеше да се класира за световното нека сяла България да запали една велика легенда и да си спомним за него поклон пред паметта му

125

най-сърцатият

преди 8 години

Най-сърцатият и най-обичаният (от феновете на всички бг отбори) от поколението САЩ 94! Скромен като човек, но всеотдаен професионалист и страшилище за всички нападатели-топката минаваше човека не! Почивай в мир Бате Туньо!

124

израснаха при соца!

преди 8 години

Трифон, Стоичков, Лечков, Балъков и цялата пенева чета, това бяха фитболисти израснали и развили таланта си по времето на социализма. Имаха социалистически морал, да се раздават докрай на терена за славата на България, а не да гледат първо парите като сегашните., А работата може и да не се свърши. Бяха възпитани в патриотизъм и родолюбие, "на ползу роду". Не като в сегашните вълчи, продажни и предателски времена. В които всеки казва "Ами аз заминавам от тая страна! Плюя на нея и хората й!"

123

Роко

преди 8 години

Един,Великан завинаги в сърцатани!!!Почивай в мир Тунйо!!!

122

беж в Анкара!

преди 8 години

До ОхридскиПо-добре се наречи Анкарски вместо Охридски! Или пък Истанбулски.

121

Анонимен

преди 8 години

Туньо беш Велик футболист, но напоследък това заиграване с престъпната шайка на герб му свали от ореола, Стоичков поне навреме се усети и ги заряза

120

Анонимен

преди 8 години

Мъчно ми е.

119

Анонимен

преди 8 години

ЗАВИНАГИ В ДУШИТЕ НИ!

118

whitekop.vt

преди 8 години

Pochivai v mir. Ostavash v surcata ni. YNWA

117

Анонимен

преди 8 години

Трифон беше от поколението истински футболисти и спортисти като цяло. Всеки мач оставяше цялото си сърце и душа на терена. Много земен и истински. Малцина са като него днес, когато всичко е пари, търговия и алчност. Мир на праха му!

116

Peter68

преди 8 години

Почивай в мир ,Туньо!

115

tsetso

преди 8 години

Bog da go prosti - velik.

114

Охридски

преди 8 години

Слава за Трифон Иванов. Вечна му памет. Отиде си един голям и честен човек ,футболист и български патриот. Човекът ,които срази Русия насред София и показа на империалистите от Москва ,че могат да ядат бои ,ако се захванат с нас...Въпреки че имат ядрено оръжие. С хора като Трифон ние можем и ще ги победим.

113

Баба Василка

преди 8 години

Хора, той е имал нужда някой да му звънне и да поговори с него.Нека изкупим вината си, като се помолим за душата му или запалим свещица!!!!

112

Анонимен

преди 8 години

Беше мъжко момче. Затова - и голям футболист. Не като сегашните "красавици" Божинов, Джисъса и прочие недоразумения...

111

РЕАЛИСТ

преди 8 години

ЧОВЕК С ГОЛЯМО СЪРЦЕ И ДУША. БЕШЕ ЧАСТ ОТ ВЕЛИК ОТБОР, ДОНЕСЪЛ НИ МНОГО РАДОСТ ПРЕЗ ОНОВА НЕЗАБРАВИМО ЛЯТО НА 1994Г. ИМЕТО МУ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА БГ ФУТБОЛ. МНОГО СКРОМЕН И ЗЕМЕН ЧОВЕК. ЕДИН ОТ МАЛКОТО, КОИТО НЕ ВЛЕЗЕ В ДАЛАВЕРИ И СХЕМИ, А СИ ОСТАНА ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН! ЗАЩО ТОЛКОВА РАНО СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ, ТУНЬО?!. ПОЧИВАЙ В МИР! ПОКЛОН!

110

фъдбол

преди 8 години

До BURZUMФУДБУЛИСТИ С КАКВО СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА БЛАГОТО НА ДЪРЖАВАТА С НИЩООО КАКВО ТО СА И ТЕ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩООООО ЧЕ И ГЕРОЙ ГИ ПРАВЯТ ЧЕ И ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ НЕКЪДЪРНИЦИТЕ

109

sallaadin

преди 8 години

Ако българският футбол можеше да си избере сърце, това сърце щеше да бъде Трифон Иванов!!!

108

Анонимен

преди 8 години

Трифон, Любо, Боби, ЕМо, Наско,Данчо, Краси, и Златко.....не искам да деля никого да казвам този от Левски - онзи от ЦСКА, този такъв - онзи онакъв. В онзи миг всеки даде своя дял от победата. Гордея се със всеки. Трифон заслужава да остане в сърцата ни.