31

Анонимен

преди 8 години

До до 33 - "Те и затова са добре, защото не си разбиха държавата" какво били направили чехословаците?!Чехословакия се разпадна веднага с разпадането на соца. Преди СССР-то.

30

Анонимен

преди 8 години

Абе какво да кажа освен мощна руска техника .

29

Анонимен

преди 8 години

Тез пък къде са тръгнали по съвета на шурата като пред съвета на баджанаците никой не преде.

28

до 33

преди 8 години

dnes.bg/world/2016/02/13/pravitelstven-mig-23-beshe-svalen-v-libiia.292886zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A160211_195030_zahranicni_abaТова са два линка към статия за Сирия от чешки сайт и коментарите на чехите. Пуснете си превод и ще бъдете страшно учудени, че повечето чехи открито подкрепят Русия и са против ислямизирането на Европа.Те и затова са добре, защото не си разбиха държавата и си гледат интереса а не следват евроатлантическите ценности като стадо овце

27

до 32

преди 8 години

Да, гладеме бившите соц. държави - Унгария, Чехия, Полша. Там наистина пазят народа си, за разлика от нас. Знаеш ли каква е разликата? Не е в ЕС или НАТО, защото и те са там. Разликата е, че там мразят и в червата руснаците и са ги изхвърлили и изгонили много отдавна. Затова са напред. А колкото до Османската империя - помнете Левски: "Който ни освободи, той ще ни и пороби".

26

попа

преди 8 години

Все още има *** ,които плюят срещу Русия срещу 10 лв.Тия ***,са забравили ,че от турски робство не са ни освободили САЩ или ЕС , а същита са мълчали гадно и са се надявали да си останем рая.Тия оглупели плоски мозъци не виждат ли откъде идва опасността? Доживяхми Турция да ни пазиVVVVВижте какво правят Полша,Унгария,Чехия и пр бивши соц.Пазят народа си ,пазят сктчанат си и отхвъллят чуждото нашествие,вкл.това на ЕС.Къде сме ние, братя или врагове?Брат кому,враг на кой?Останете си бълг

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 28Кери пак заплашва Русия, че ще навлезе със сухопътни сили в Сирия. Забележете, че той не казва, че сухопътните сили ще са пиндостански. Може да са СА, може - турски, а може и български. На когото заповяда.

24

Анонимен

преди 8 години

на Шурата? баси и съвета

23

Кон

преди 8 години

Даже не са се постарали да покажат снимка на Миг-23. Показали са Су.

22

Анонимен

преди 8 години

сирийската армия вчера вече влезе в провинция Ракка и е на 35 километра от летище Табка! Това е новината!

21

Шоп

преди 8 години

До никКой ти каза?

20

ник

преди 8 години

Това не е самолет за бомбандиране-който разбрал,разбрал

19

Анонимен

преди 8 години

Стветът на Шурата да не е от български анимационни герои от времето на ранния преход.

18

Анонимен

преди 8 години

А ние тука си имаме съвет на шурата на баджанаците с председател боко харам жена му роса плевнеоглу и силно лявоориентираноното им отроче rada the deep

17

Обикновен гражданин

преди 8 години

Ако късмета е с теб и най-модерен боен самолет можеш да свалиш с едрокалибрена ловна пушка от магазина :) Стелта в Сърбия го думнаха на базата, че краварите си повярвали и минали десетина пъти по една и съща траектория (предварително зададен маршрут на автопилота) и оператора е стрелял на усет. Директно попадение няма, а осколка при взрива на бойната глава го сваля :)

16

Бляят

преди 8 години

Руска таратайка нормално но е да е свален с някакъв патлак от фиваците

15

До 17

преди 8 години

Преди три месеца друго пишехте от Кремъл. *** се целуваше и прегръщаше с Ердоган. Нямаше фесове. Ама сега нови директиви ви сведоха и станаха и станахме фесове . Добре ,че никой не се влияе от кремълските пропаганди по такива форуми с такива ***.

14

Анонимен

преди 8 години

До руските подметки 17 и 19Ами идете да ги защитите тогава. На зла руска ***-зъл прът! От руската дyxова музика сте и двамата боkлyka.

13

До 14

преди 8 години

Новини за Путин ще си пускате по Канал Россия. Тук ако не си забелязал, е Блъгария. Нищо ,че ти седиш в офиса ви в крайния квартал на Москва и пишеш от там.

12

Анонимен

преди 8 години

Следващия път руски!