61

дядо Йоцо

преди 8 години

Простакесата Лиляна не знае ли,че винетката важи само за каране по магистралите??? ***,проста и супер нахална жена... Върви в Швейцария *** просакесо и се ограмоти ....

60

Анонимен

преди 8 години

Хахаха...На лов за пари! Защо не идете да помогнете на старите и болни хора по селата, където ц.ига.ни.те ги пребиват и грабят??? А сте все там където е парата!

59

читател

преди 8 години

А аз да попитам.МВР мисли ли да излиза на лов за крадци,обирджий,изнасилвачи и други подобни?

58

Анонимен

преди 8 години

Свинетката я проклинам. Дано и заседне на гърлото дано. Ако това не е комар с нарпда защо не направят дневната за 29 стотинки, а седмична за 1,86 лв. колкото се пада. Ние в селата за да идеш на 3 км. до града за аспирин или до гроби'ата извън табелата на селото трябва да купуваш СВИНЕТКА. Позор........

57

кико

преди 8 години

двете *** Лиляна и Румяна се сдушиха и наговориха да ни гонят за винетки по пътищата . Да ,ама не!Ще ми хванат опинците.Винетка няма да купувам и ще си карам таратайката само из града.

56

Анонимен

преди 8 години

Не купувайте винетки.Нека ви правят актове.Не плащайте актовете.пълен бойкот на управляващата престъпна групировка.Павлова,Лазаров и компания да го пампуркат.Водачът им вече е пътник.Няма смисъл да им пълните гушите.Ердоган ще залее България с терористи.Ще настъпи хаос.какви винетки тогава ще стане страшно.

55

Анонимен

преди 8 години

Увеличението на винетките е незаконно!!!!!!

54

1

преди 8 години

До Анонимен-49,за тиквата също има безплатна свинетка,той също е с червен каскет.

53

Спестявайте

преди 8 години

Колкото се може спестявайте, не купувайте винетки за всички коли ако имате повече от една, излизайте извън града само с една кола макар и да ви струва неудобство, поне няма да нахраните гладните вълци на Герб! За Празника с приятелката ми мислехме да излизаме извън града , но като сметнахме седмична винетка и другите разходи се отказахме и ще сме си в града! Искат да си пълнят бюджета от нас , искат да си вдигнат заплатите от нас, е няма да стане!

52

дедо

преди 8 години

В големите градове,пък и в по-малките много семейства имат по 2 че и по 3 коли.А сега Лилито да познае по колко винетки ще купят тези семейства.На мене ми се струва,че няма да и излезе сметката на момичето.

51

Айде да си кажем !

преди 8 години

Защо ви е страх да кажете на глас , че не само Свинетка Павлова е виновна а и Борисов ??? През агента на ДС - агент Буда, мутрата от 90-те и члена БКП - Бойко Борисов минават всички безумия на Герб , той ги одобрява и так се придвижват! Кунева дефакто той я назначи и всички знайни и незнайни калинки във властовия диапазон!

50

naco

преди 8 години

Акцията е под "ПАТРОНАЖА" на "министър" Лиляна Винеткова!? Внимавайте!!!

49

Анонимен

преди 8 години

Pavlova da plaschta ba4varova i kompanija i

48

777

преди 8 години

Дебелата Лиляна пак спечели!!! А вие си пишете в нета, а на протестите само по 20 човека. Честито ! На следващите избори си знаете пак за ГРОБ до дупка.

47

ОСТАВКА

преди 8 години

СЪД ЗА БОРИСОВ

46

Саракт

преди 8 години

"За Бога, братя, не купувайте!"

45

Анонимен

преди 8 години

Как да купуваш нещо,което е обект на съдебни дела за неговата законност,бре???И хайките ви са незаконни!!!Утре съдът ако реши,че неправомерно е завишена цената на винетките,какво правим??Как ще връщате парите на закупилите такива??Или както всичката досега-просто ще пият една студена вода и.....животът продължава мирно и тихо,со кротце со благо!!Виновни няма отново да има,ще размием отговорността във водите на партийното блато!!На всички глобени за винетки масов съд за тази държава в Страсбург!!

44

Анонимен

преди 8 години

Да, без пари нищо не се получава, а с пари се получава, ама най-вече се получават кражбите. За това нека всеки да си прецени.

43

Drandari

преди 8 години

Za selski sokak vinetka?! Ami sopa?!:-):-):-):-)

42

Анонимен

преди 8 години

До ..." нямаш пари не си купуваш кола".. Защо малка част имат много пари, а болшинството няма пари?. Защо тези които имат много пари са им безплатни колите, шофьорите, храната,кафето,тоалетната хартия.....а и Винетките?!