52

Анонимен

преди 8 години

какво пък им се церемонят-режи му главата и толкова!!не почнат ли да прибират конфискуваните коли и нарушителите да ги вкарват в затвора без право на замяна нищо няма да се промени.и май ще е добре да се започне от полицаите,та да се научат как се прилагат и спазват законите

51

Анонимен

преди 8 години

Една част от българите е толкова изтръпнала ,че и в затвор да ги вкараш ще се почустват по добре.

50

ЕЛИ

преди 8 години

В МИРОВЯНЕ,СИНЪТ НА КАТАДЖИЯ КАРА СЕМЕЙНИЯ АВТОМОБИЛ.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:МОМЧЕТО Е НА 16 Г.

49

Анонимен

преди 8 години

Един умен човек е казал: Ефективността на наказанието се измерва не с размера на наказанието, а с неизбежността от налагането му. Точно затова КАТ трябва да се закрие, а сегашните свръхвисоки наказания да се намалят значително, но да се прилагат винаги, а не както е сега - наказание за едно от 50-60 хиляди нарушения. Само така има шанс да се оправим. Разбира се КАТ добре е промил мозъците на тези дето искат затвор, конфискация на колата, доживотно отнемане на книжката и т.н., а това не работи.

48

КАТ да се закрие

преди 8 години

От прочетеното в статията следват веднага няколко неща:1/ КАТ е вреден и трябва да се закрие2/ Законът за движение по пътищата трябва да се промени в посока на намляване на сегашните свръхвисоки санкции, а отнемането на книжката трябва да е едно голямо изключение и да се прилага само в единични случаи.3/ Законът трябва да се промени и в частта, как се контролира движението по пътищата, т.е. как да се осигури спазването на зкона, а не както е сега КАТ имитира дейност и закона не се спазва.

47

Анонимен

преди 8 години

ЧЕ ИМА ЛИ НЕЩО НОРМАЛНО НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ,ОНИЯ КАМИЛАРИ НЕ СМЕЯТ ДА КАРАТ КОЛИ БЕЗ КНИЖКА А НАШИТЕ ТАЛИБАНИ СА ЯХНАЛИ ЯКО ДЕМОКРАЦИЯТА И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО АКО НЕ ГИ ЗАВРЕМ В ЪГЪЛА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО С НАС Е СВЪРШЕНО.

46

Кон

преди 8 години

Заради случаят Бисеров Цацаров трябваше да подаде оставка. Но вместо това четем глупости, пишем си ги. А е време за смяна на правителството.

45

койчо

преди 8 години

След като е извадил книжка с фалшиво свидетелство за начално образование и съответния рушвет, господин ром смята че правото му да шофира е НЕОТМЕНЯЕМО!!! Книжка-мнижка глупости за балъци!!!

44

Анонимен

преди 8 години

Ясно като бял ден е, че наказанията не са никакво препятствие за нарушителите! Остава само законодателно и оперативно да се реши проблема! Ефективни присъди, затвор без обжалване и пълно излежаване! Карането без книжка да е углавно престъпление- заплаха за живота и здравето на много хора и присъдата да не е под 5 години затвор.

43

Анонимен

преди 8 години

Излиза, че законите не се отнасят за тези които ги създават и за тези които ги контролират.

42

Анонимен

преди 8 години

Има си и за това наказание - затвор му казват!

41

Анонимен

преди 8 години

*** тя полициятя не е ли да пази власта? А кат са като минава кортежа да отбиват движението те за друго не стават. За да спрем да караме в бус лентата акция. За без книжки акция, за алкохол акция??? Не е ли постоянен контрола? А сетих се и да блокират центъра на София и да реват за 20 заплати. И щом Христо Бисеров е невинен що да са виновни и шофьорите без книжки и употребилите алкохол?

40

Vot

преди 8 години

Koito kara bez knijka, 2 godini zatvor i vseki den prez tesi 2 godini po 8 chasov trud pesha za higienata na bg patna mreja.:-):-):-):-):-)

39

Анонимен

преди 8 години

Административните санкции и режими са тежки, скъпи,непоносими и резултатът е налице категоричен отказ от съобразяване с тях. Не е важен размерът на административната санкция, ама пустош ДМС, лакомията руши държавата.

38

предложение

преди 8 години

Закръглените катаджии правят акции за колани, за фарове, за винетки, а трябва да се направи масова акция на всички входно-изходни точки по пътищата за Свидетелства за управление на МПС. Който кара без книжка - 2 месеца на строителен обект - за ремонт и поддръжка на пътища - т.е. на каменната кариера.

37

Анонимен

преди 8 години

По страшно е ,че превърнаха БГ във турска провинция.

36

Duk

преди 8 години

Vzemat primer ot prezidentstvoto, ns, vss i ms v rbg - karat darjavata bez knijki...zatui bulgariata kara zig-zag 26 godini...:-) ekonomy rast nema, ama ima 26 miliarda evra krediti...:-)

35

Анонимен

преди 8 години

Там в испания един приятел кара без книжка и се отива затвор условно до 6 месец разбира се че е българин той кара без книжка и отива затвор

34

Стоян

преди 8 години

Три дена цялата полиция на улицата и масово спиране. и тогава да покажат резуктатите.Колко са пили и колко без книжки.

33

Анонимен

преди 8 години

Ясно! Без диплома може да се управлява държава, но без книжка не може да се управлява МПС