42

Мина

преди 8 години

Ние сме уникална нация.Да си правим мръсно еша ни го няма.Защо никога и в името на нищо не можем да се обединим?Това съм го изпитала и в чужбина.И за наи-голямо учудване мога да ви кажа ,че там намерих много добри приятелки,от турския и ромския етнос но с българки приятелство не осъществих.

41

Анонимен

преди 8 години

"Номинацията за главен секретар на ООН....."Ало, объркали сте се - Главен секретар на МВР не е същото като генерален секретар на ООН! Ама то един шлифер има в БГ и все него си знаем!

40

национални предатели

преди 8 години

Петко Сертов бил убит по заповед на Кремъл и лично на таваришч Путин заяви по телевизията генерал Атанасов. Повече никой никога нямало да види жив Сертов и никой повече нямало да чуе нищо за него. Руснаците отвлекли и убили Сертов защото искали да свалят от власт Бойко Борисов. И това "отвличане" и "убийство" на Сертов от КГБ и ФСБ щяло да катурне Борисов. Това твърдеше болният мозък на Атанасов. Задайте му въпроса за "отвлечения" и "убит" Сертов, да видим какви ще ги дъвче.

39

Може

преди 8 години

До Богов-българоубиецМоже да си прав - и Костов е сред тези, които забогатяха. Па и генералчето не е бедно ...

38

национални предатели

преди 8 години

Някои посинели и прегрели болни мозъци предпочитат българин да не става генерален секретар на ООН. Спомнете си странната формула ДСБ в опозиция с управляващи министри обаче, което го няма нийде по света. Опозиция ли са ДСБ или управляващи в крайна сметка?Да припомня и едно интервю с Антон Хекимян когато бившият шеф на ДАНС Петко Сертов изчезна и после се върна от Гърция. Та "генерал" Атанасов разправяше по Битиви как руснаците отвлекли и ликвидирали Сертов. Повече жив нямало да го видим.

37

национални предатели

преди 8 години

Аз не мога да разбера какъв им е проблема на някои посинели партии за Ирина Бокова?1) Тя няма да става български държавник, премиер или президент, а секретар на най-голямата международна организация евентуално.2) Как така за ЮНЕСКО ставаше, а за ООН не ставала? Че нали ЮНЕСКО е организация на самата ООН?3) Най-важното някой тук го каза. Тече мандата на Бокова като шеф на Юнеско, а докато тя е шеф на ЮНЕСКО друг българин не може да заема висок пост в ООН. Някои искат да няма българин за шеф на

36

Анонимен

преди 8 години

Ако Бокова стане шеф на ООН името на България ще се помни много и дълго. А сега с какво сме известни- дори и с лошо не ни знаят. Този измислен генерал Атанасов и неандерталците около него бълнуват още комунизма. На днешните въпроси дават вчерашни отговори.Трябва им спешно психиатър. Не генерала-най-много.Те в робовладелския срой ли са се родили и израсли?

35

Незнам

преди 8 години

Кристелина Георгиева уж бе в Мизия,и хората пак са във футгони!Мисля,че в време да дадът път на младите!

34

Веселяка

преди 8 години

До Бокова-нахалнаКой се противопоставя, нахалитетите който съсипаха България, ако се махнат и заминат за бленуваната Америка, може би ще се оправим.

33

Веселяка

преди 8 години

До обективенТеб ли да сложат? Кой те познава?

32

Веселяка

преди 8 години

До извънземнийоС тази злоба си за зоологическата градина. Този пост не се дава на България, за него трябва човек който е доказан и затова имаме невероятен шанс Бокова да успее с това можем само да се гордеем.

31

на кого му пука

преди 8 години

Не случайно шефове на ООН стават безлични с нищо запомнящи се хора,от незначителни държави за да не се карат големите.Точно по тази причина този *** Станишев го направиха шеф на *** социалисти.Сложиха си *** българин от когото нищо не зависи ,за да не се карат Германия,Франция ,Италия и другите които дават парите.В този ред на мисли нашата карикатура на кандитатура може и да мине,но дали САЩ и Англия ще паднат толкова ниско и да подкрепят троянския кон на Путин е много съмнително.

30

Българин

преди 8 години

Защо не мълча дърво, какво го интересува света какво мисли един ограничен тъмносин крокодил, който е имал жълто около устата и смукал млекце по време на социализма а сега се пъчи колко било лошо. Как изглеждат националните предатели - като това дърво май.

29

Анонимен

преди 8 години

Затова около казана на българите няма дявол. Щом не можем да се обединим около една кандидатура за такъв престижен пост, значи няма да се оправим.

28

п

преди 8 години

Москов съсипа ДСБ с корупция.

27

Анонимен

преди 8 години

Под ДСБ в случая разбирайте онзи гном правещ се на генерал - Атанасов. И още нещо - ако Ирина Бокова не е номинирана и е начело на ЮНЕСКО никой, никой българин /който и да е той/ няма да бъде допуснат до процедурата за избор на Генерален секретар на ООН. Просто не може начело на двете най-големи световни организации да бъдат БЪЛГАРИ!!!

26

Анонимен

преди 8 години

ДеСеБаращите се едно време бяха най-напористите комсомолци и БКП-активисти, така че по-добре да си траят!

25

РИМ

преди 8 години

Ще строим ли дворци за бедните ? - Да го духат бедните !

24

Богов-българоубиец

преди 8 години

перестройката на Гурбачов се отрази добре на повечето *** като Богова и агентите на ДС. Всите още са на власт и станаха новите капиталисти....а бедните работници са си пак бедни.

23

Българин

преди 8 години

Бокова да не се притеснява,тия ревът щот са гладни,я да хвърли по някоя пържолка на фондациите близки до ДСБ та да гледа сеир,тия за пари и майките си продават!