22

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 8 години

що за тъпотия, как може въобще ЕРДОГАН и ТУРЦИЯ да се месят в която и да е партия в БЪЛГАРИЯ!!!! Местан да си ходи в ТУРЦИЯ!!!! ТОВА тук вече на какво заприлича!! За първи път съм настраната на ДОГАН И ПЕЕВСКИ до къде я докарахме!!!!!!! Турския посланик да си ходи!!! Няма място в БЪЛГАРИЯ!! МАРШ!

21

толкова прозрачни

преди 8 години

че изобщо не може да се види какво представляват.

20

Анонимен

преди 8 години

Идва края и на Доган и на Пеевски. В политически и икономически смисъл!

19

всяко зло за добро

преди 8 години

На практика Доган с Местан свършиха добра работа. Скандалът нанесе силен удар на дйе-пйе-сйе-ту. Общо-взето ченгесарите са ошашавени, така че сигурно ще се наблюдава доста спад на поддръжката му. Натискът на изборните туристи ще падне. Изобщо стана интересно, макар че партийците от разните уж български партии нещо се ослушват, сякаш не им е гот от това. А би трябвало да се възползват да привличат разколебаните. Само да не се окаже съмнителна и българската им идентичност.

18

Анонимен

преди 8 години

Мамин Прасчо дали вече се е досетил че е пътник?

17

анонимен

преди 8 години

много му зор на пеевски че няма да ходи в турция и аз не ходя и не купувамтурски ***

16

Анонимен

преди 8 години

Абе, вие не разбрахте ли че пак ви будалкат и ви разиграват театро? Това са турски номера за баламурници. С този ход на Турция, целта е да се повиши доверието в ДПС от българсите граждани и след това като увеличат властовите си позиции на следващите избори, да забият нож в гърба на България и да управляват заедно с ДОСТ на Местан. Мислете малко, стига с това папагалско поведение.

15

Професор

преди 8 години

Много приятен младеж и патриот! Пеевски Премиер!

14

Бекир

преди 8 години

Мръсника Местан така и не разбра че след като живееш тук мръсно и долно е да служиш на друга държава ,да подкопаваш и да пречиш на държавата с действията си,не си полезен абсолютно на никой в България,извода е като иска да служи на Турция да отиде в Турция и да работи за Турция,мръсен п.дал,подлец,как има нахалството да се показва по медиите толкова е мръсен в душата си че не осъзнава колко омраза и ненавис насочва върху себе си.Доган ужасно много сбърка с тоя *** злобар,дано да го осъ

13

Анонимен

преди 8 години

Сега стана ли ви ясно "КОЙ"!Ами чичо ви Путин беше този "КОЙ"!

12

Анонимен

преди 8 години

Русия и Турция изпаднаха в конфликт,благодарение на което научихме имената на няколко техни агенти в нашия парламент. Сега е ред на България да действа.

11

Извод

преди 8 години

Ами то май няма български политици в Парламента...кой слуга на Русия, кой на Турция...

10

Анонимен

преди 8 години

Пеевски може да не е цвете,но е за предпочитане пред смрадливия Бостан.

9

Анонимен

преди 8 години

Турция и Русия са в конфликт!Турция забранява на български политици да влизат на нейна територия!Явно това не са български политици!А руски!Някой не разбрал?

8

акуд

преди 8 години

обикновен PR за евентуални избори 2в1

7

смех

преди 8 години

Русофилите стегнаха редици да защитават Господаря си Шиши...тоя ако не са турските гласове никога няма да влезе в парламента, затова искат сега да го изкарат патриот ....жалки ДеСари...

6

О, чудо!

преди 8 години

Ама той "КОЙ" можел да говори бе, че и да изказва мнение!? Трябва здравата да са го настъпили, щом си нарушава мълчанието!Грух!

5

.

преди 8 години

Министърът на пропагандата на Путин нещо му развалиха рахатлъка :)

4

Анонимен

преди 8 години

В държавата на мафията и олигарсите,колкото и да го проверяват прасето нищо няма да разберат,нали той ги назначава и уволнява. Единственото,което могат да направят службите е да действат като прах за пране и да изпират всичките им кирливи ризи и да ги проскат пред хората като чисти.

3

Анонимен

преди 8 години

Местан за Турция, Делян за русия!А за България?