45

Анонимен

преди 8 години

трябва да си баси куция кон, че да дадеш толкова пари на непознат.и не ми обяснявайте, че старите били доверчиви.баба ми е на 92 и 4 пъти е викала полицията заради такива.освен това юрка всички във входа и никой не смей да и отговори.само със сила можеш да измъкнеш пари от нея.

44

anonimen

преди 8 години

abe ne vi li e do6lo na um 4e tova moje da sa partenki demek naroda e bogat i dava pari na slu4aini xora kazvat baba ot Burgas dqdo ot Sofia ama imena nqma az ne poznavam tolkova bogati pensioneri pone v na6iq kvartal nqma

43

neo5

преди 8 години

"Обяснено му било, след като изтегли парите, да ги постави в кошче за кучешки екскременти на бул. "Цар Освободител" и да бяга бързо, тъй като ще има стрелба, предаде БТА"

42

Анонимен

преди 8 години

Имал и дал, друг е въпроса че има много наивни и лековерни хора

41

Анонимен

преди 8 години

И от банката имат вина! Първо такава сума се тегли със предварителна заявка. Второ : Възрастни хора без придружител, повече от 400 лева на ден да не могат да теглят, по никакъв начин.

40

вече не

преди 8 години

Преди ми беше жал,вече не ми е жал.Всеки ден по новините съобщават методите на измама, уж не пропускат новини, а пак дават.Ми да дават щом не обръщат внимание какво казват по новините.

39

Анонимен

преди 8 години

Имал дал. Аз кат няма, ко да дам ?

38

Анонимен

преди 8 години

Когато нямаше телефони живота наистина беше по-спокоен.

37

ha ha

преди 8 години

Много е просто, дори и собственика на сметката да иска да изтегли пари, да става в присъствието на още един член на семейството, Знам, че ще скочите срещу това мое предложение, но все пак е някакъв шанс да намалеят найвниците. При определени случаи разбира се, не при всеки който иска да изтегли пари, най-вече при по възрастни такива.

36

ГЛУПАЦИТЕ

преди 8 години

никога не свъшват !!Такива хора имат Право на Глас и ни вкарват на всеки четири год в Блатото !!Да Гладуват !

35

Ася

преди 8 години

До Анонимен Хора, имате ли представа /и дано никога нямате/, в какъв транс изпадат някои "бедни", "гладни", "болни",хора, когато децата и внуците ги предупреждават за парите им?Познавам този тип, недоверяващи се на близките си, вечно мислещи, че ги лъжат, броящи залъците на децата си, да не ги" подядат",крият хляб и пари под дюшеците.../не мога да изброя всичките им манипулации срещу ония, които се грижат истински за тях/ Близките не знаят колко пари крият!Не оправдавай упорития ***!

34

Анонимен

преди 8 години

Трябва да бъдем малко хора. Повечето от вас, предполагам 95 % са млади хора. Мислили ли сте като станете на 80 години примерно как ще изглеждате, дали ще можете да разсъждавате ясно, дали ще се напикавате и т.н. Всички си въобразяваме, че ще бъдем вечно млади, но това е чиста заблуда.

33

Анонимен

преди 8 години

Не, това са спестяванията на червените каскети, когато Орешарски дойде на власт и ви раздаде по 5 000 лв на ръка.

32

тихомир томов

преди 8 години

Сложни схеми измислени от гали от остров Ман за прости българи и милиционери !

31

бг.пенсионер

преди 8 години

Свекъра е бивш военен. Пенсионирал се е на 49 години преди много години и вече 15 години яде и пие на корем с 500 лева пенсия. Повечко пие. Пие и се налива от сутрин до вечер. Рядко го виждаме трезвен. И се дразни когато чуе че някой работник получава по-голяма заплата от неговата пенсия. Все още е доста здрав и задиря сервитьорките по баровете и кръчмите, защото той е постоянно там.

30

Джон

преди 8 години

Това са им спестяванията на хората за цял живот. А някакви разбойници грабители на бедни ги обират чрез измама. Това е много тежък грях който засяга не само извършителите, но и трето и четвърто поколение наследници. Да ограбваш бедни и да придобиваш богатство чрез подтисничество е ужасно, тези които вършат такива неща не знаят какво ги кача и какви са наказанията Свише за такива престъпления. А старите хора трябва да се научат да не отговарят на непознати номера и хора.

29

Анонимен

преди 8 години

Няма да ги даде парите на внуците или децата да направи живота им по-лесен и по-щастлив, но ще ги подари на някой , на който му доставя удоволстви на лъже и ***. В България само пенсионерите могат да пестят пари, защото често пенсиите им са по-големи от минималните заплати за които работят половината българи в България.

28

Казакова

преди 8 години

Много прав е човека с шестте въпроса и аз съм на същото мнение.

27

Точно така

преди 8 години

пенсионери , яжте евтини *** , ходете *** и със скъсани *** (лично видяно) кътайте паричките и недейте да ги давате на родата си ( най-вече внуци) и мошениците ще продължат да ви се радват подобаващо !

26

криминолог

преди 8 години

Типичното в повечето случай на измами на възрастни хора е, че се дават пари за корупция. Я прокурор, я съдия , я лекар да се подкупи. Пр."Мамо, напих се и згазих дете на пътя. Дай пари за рушвет да не влезна в затвора!" И мама дава всичко, което има да оттърве детеубиеца от затвора.Ако на същата тази баба внучето и поиска пари да си плати семестъра в университета отговора е:"Нямам баби,нямам, ако имах да ти дам, ама то пуста сиромашия.."