29

езичник

преди 8 години

Все едно да забраниш на улична котка да ходи от двор в двор. Та нали каналите ги държи доган.Как се спира мафия? и то мафия с дейно участие на турци от самата турция. ако е вярно ирдуган е изтрещял съвсем.

28

Анонимен

преди 8 години

Е-е,Местан ли ще ги прекарва насам-натам като каналджия но вика,че не така стъпва като гледа нагоре в простора,а не в краката и щрапа с двата крака сякаш се прострелял като ловджия и и окачил се на стръвта без да види блесна как блеска,ама тия ще трябва да зъркат с далекогледи като геодезисти не само ниви,а и весините да не ги настигне гра..гра..гра...а гарга стрелнала се за некое зрънце от деликатесно сухарче мазано с хайвер и филе от северно море дето морски ловджии само ходят.

27

Възмутен

преди 8 години

Престанете вече с тази тема-писна ни. Това ли е най-важното за България- дали Прасчо и Орела могат да ходят в Турция? Два дена коментари по вестници, радио, телевизия, НС, и къде ли не. Остана ютията на тъщата да подхване темата. Стига? Пишете за произхода на богатството им, а не това.......!

26

до 30

преди 8 години

По добре Руски отколкото Турски.

25

бутафория

преди 8 години

Прeстанете медии да раздухвате глупости.Никой не се интересува дали тези имат забрана да влизат където и да било.ДПС е руско-турски и ДС проект за разделение в българската нация.Сега се разцепва по интерес на обръчите от фирми, нищо друго.Всички те са българомразци.

24

Анонимен

преди 8 години

тоя министър явно изобщо не е в час. Никоя държава не те уведомява официално, ако е решила да не пуска някого на своя територия. Просто като стигнеш до границата те връщат, казват ти че имаш забрана и това е!

23

Анонимен

преди 8 години

Сега какво излезе ,че турския ресторант дето главния готвач раздава порциите,всъщност е руски.

22

Ф.С.В

преди 8 години

Оказва се че --едно прасе държи всички политици на конци - и си играе с целият български народ като го прави все по беден ден след ден - Явно розовото прасенце има компромати срещу всички политици и бизнесмени съдии висши полицаи и банкери -- то е недосегаемо и се очертава като глава на мафията в България - пърдон в ПРАСЛАНДИЯ !!

21

Анонимен

преди 8 години

Пеевски не бил прасенце. Оказа се мечка (руска)

20

йх

преди 8 години

Да се метнат на С класата и да се разходят до границата да видим дали ще ги пуснат....

19

Анонимен

преди 8 години

За Пеевски е повече от понятно. Турците не обичат домус /***, свинско/. :-) За Доган /сокол/, имам някой предположения, които обаче нямат нищо общо с орнитологията. :-)

18

Анонимен

преди 8 години

Сега да видим като ръководството на ДПС е нежелано в Турция как турското малцинство ще бъде убедено да гласува за тях? От втора политическа сила да не останат извън парламента на следващите избори? Заедно с БСП, БДЦ и куп други неактуални от доста време формации, които са там сам с цел да папкат и крадат?

17

гг

преди 8 години

Държавата и целокупният български народ е ужасно притеснена. Къде изчезна вожда. Сигурно урежда визи за Доган и Пеевски при Ердоган. Нали му е пръв приятел.

16

бай Петко

преди 8 години

Да отиват, пък там ще ги посрещнат с бяло сладко и локум на клечки.

15

Геро

преди 8 години

Дали пък Турските мераци не са плод на Руската пропагандна машина,за да прикрият явната си бъдеща агресия спрямо нас. В Турските медии никога неса се появявали материали сочещи завоеватилни намерения,докато Русия го споделя открито. Скоро дори по Первьй канал в пряка реч коментираха: Не само България,Европа е наша. Дали няма да им приседне...............

14

Анонимен

преди 8 години

Чак министъра извикаха да им обяснява в парламента.Гати и наглите.А, той, защо отива ми е чудно.Отговаря им официално и това е. Чак да ходи и да им се обяднява на това прасе и на остналата мафиотска *** от ДПС.

13

Milen

преди 8 години

Предлагам да не ги пускаме и в България тия двамата!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Спора е колко територия да се отцепи от България и присъедини към Турция след като ще има Кюрдистан.Ердоган чрез ислямистите от ДОСТ иска почти цяла Южна България,докато мюсулманите от ДПС не са съгласни.Нашето правителство естествено нищо не знае или им е платено да си траят и без това от тях нищо не зависи.Така че евентуалното влизане на ДОСТ в парламента е реална заплаха за териториалната цялост на България.С мюсулмани може да живеем заедно но не и с радикални ислямисти.

11

Анонимен

преди 8 години

Ако ДПС и другата партия на Местан не са етнически, защото в конституцията е записано, че етническите партии са забранени, защо се търси одобрението на Ердоган? Това означаве ли, че Турция управлява в парламента ни?

10

Дидо

преди 8 години

Маааазен по Съветски образец. Дори да не се потвърди официално ,излезе в публичното пространство това което и децата знаят. Предателството е налице,а осирането тотално.