41

Валентин

преди 8 години

Тоя пък Орех не го ли очистиха?!? Цяла година протести срещу *** а тоя срам нема.

40

Анонимен

преди 8 години

Лъжец мръсен,защо правиш хората на ***!!

39

BG

преди 8 години

Тролчетата - май ви останаха само глупавите и безплатни :) коментари по интернета :))))Ама колкото и да се пънете - файда йок :)))А бе, след като "шепа протестери" свалила Орешарски - нали имаше избори - нещо, "перфектния финансист" никакъв го немаше :))))Хайде, нали сте толкоз многобройни - направете и вие протести, предизвикайте нови избори :))

38

Анонимен

преди 8 години

Каквито и глупости да коментират троловете, Орешарски стана министър-председател поради грешка. Костинбродска грешка. Озовал се ненадейно там, където никой не го е очаквал, направи много мъдър ход - опита се да скара двете главни мутри - Буда и Кой. Обаче в тази държава нищо не става случайно и без благословията на едно посолство и му спретнаха едни умни и красиви на площада.А вие се сетете кое е по-добре? Двете главни мутри да се карат, както при орешарски или да са в комбина, както е сега.

37

светец

преди 8 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

36

равносметка 2

преди 8 години

Като гледам трафика 5 БСП 13 независими и 2ГЕРБ във форума. Наздраве, не стига за кворум :)

35

До 35

преди 8 години

До АнонименА Местан и Станишката,защо не са в политиката вече?! Май друг предложи Кой-чо

34

ДО 37

преди 8 години

Което доказва, че си пишеме двамца дрогарЮ

33

Анонимен

преди 8 години

Много бързо забравихте, че по времето на Ореха, Бойко Борисов ходеше като болен, сън не спал, небръснат, беше стигнал до полудяване само затова, че не е на власт. Заради неговите необмислени приказки всички да си теглят парите от банките, фалира КТБ и за малко не фалира ***, ако и това сте забравили. Ако ви е направило впечатление, много хора изведнъж изчезнаха от списъците в КТБ, включително Първанов и много депутати от ГЕРБ. Това как става, ако не е пак под влиянието на Боце главата.

32

затворник

преди 8 години

Чакаме го с раиран костюм.

31

до 34

преди 8 години

А мене ме вербува навремето ВКР то.

30

Анонимен

преди 8 години

Тоя експерт спря всички инфраструктурни проекти в България и в резултат ръстът на катастрофите стана двоен заради селските пътища с коловози, по които бяхме принудени да шофираме.Само заради спрените магистрали този мафиот трябва да лежи до живот в затвора!

29

32

преди 8 години

До до 32Мене БКП-то ме вербува на времето

28

до 32

преди 8 години

Вие от кои сте?.

27

Равносметка

преди 8 години

Според мен коменатарите тук се пишат от 3 до 5 човека МАХ. Един е вербуван от ГЕРБ другите са *** на БСП и един заблудил се читеател :)

26

Усех с Бойко Борисов

преди 8 години

Аз пък харесвам Орешарски. Умен и сдържан човек. Съжалявам, че хитрите ченгета му спретнаха серия от номерца(не коменирам Гумената глава от Банкя). Жалко, според мен България щеше да е на светлинни години от това, което представлява сега ако хора като Орешарски управляваха. Троловете, които hate-ват всичко наред, няма да ги коментирам :)

25

до 27

преди 8 години

Какво е откраднал бе, другарю?.

24

Анонимен

преди 8 години

дестабилизацията на банковата система в България, като за цялото общество е очевадно, че това е г-нът от Дупниица Пламен Орешарски, който е предприел последната атака за сриването на държавата с помощта на своите копои и подчинени медии, за да овладее отново властта??? - Проф.д-р Петко Ганчев

23

до 27

преди 8 години

Извинете да не сте от нежните евроатлантически протестри дето изпозват модерни опиати?.

22

Анонимен

преди 8 години

Тоя крадец на снимката що не е в пандиза?