19

Анонимен

преди 8 години

Защо изобщо съществуват тези снимки. Така ли никой не може да ги изтрие.На кого са сайтове които ги разпространяват. На тази страница в момента която пишем много често ни изтриват коментарите ако превишават някои норми.

18

Шоп

преди 8 години

До Анонимен 11 2 -пак по закон-всичко под 18г се води педофилия (я всеки да си пегледа колекцията на ПС-то си да не се изненадат после) 3 -ако случайно имаш голи снимки на детето си от море - това директо отива в категорията П. сорри такъв е закона!-------------- На компа си нямам и една порно снимка, а на телевизора даже не знам къде са порно каналите. Не е вярно, че не можеш да си снимаш собствените деца на плажа.

17

@18

преди 8 години

До АнонименАко на този торент има секс с деца е нормално да има арестуване да , даже не само арест ами трябва да се режат и пръстчета и пишлета , така че да не си помисля повече *** за такива неща.

16

Анонимен

преди 8 години

до 1 АнтиПедофил ти педофил ли си че ги защитаваш така болест или не посегателството над дете трява да се наказва жестоко. още малко ще кажеш че на оня кмет тряда да му държим рачичката и да му съчустваме

15

Анонимен

преди 8 години

Арестувайте Варели белградския ритнитопковец , той нали с някакви "котенца" е занимаа в чатовете ...ех Варели Николетков ...никога нема се опраиш селянче елементарно.

14

Анонимен

преди 8 години

Нашата полиция ни пази !

13

Анонимен

преди 8 години

До КИНГ 6Пич разбира се , че изказвам мнение за неща , за които съм 100 % сигурен , защото живея в малък град където се знае всеки полицай с какво образование е. Нещо повече в къщата до мен син на полицай си оглеждаше наркотици достигащи до 2 метра. Патрулките спират на 10 метра от дома ми където има барче. И да те светна за още нещо. Няма полицай, чиято съпруга да не е вишистка и да е безработна. Все пак живеем в полицейско- мутренска държава с премиер мутра. Колкото до млякото го обожавам .

12

Анонимен

преди 8 години

Е на тоя вярно ще му хареса в затвора, хем полицай хем педофил. А приятно изкарване!

11

Чок Гюзел

преди 8 години

МВР е най-голямата организирана престъпна група в тая територия...

10

5176

преди 8 години

До АнтиПедофилДецката порнография е престъпление и тоя си е чист педофил.

9

Анонимен

преди 8 години

Без и намек да го защитавам, НО по закон поне 20% от населението ни на милата ни родина са педофили: визирам ВСИЧКИ роми и не малко от разни други малцинства.2 -пак по закон-всичко под 18г се води педофилия (я всеки да си пегледа колекцията на ПС-то си да не се изненадат после)3 -ако случайно имаш голи снимки на детето си от море - това директо отива в категорията П. сорри такъв е закона!А педофилия,за кавато всеки вденага се сеща, ми аз не мисля,че в нета изобщо има 50хил. снимки,но знам ли?

8

Анонимен

преди 8 години

Полицейската професия е много по-малко стресова отколкото учителската и работата на лекарите -хирурзи. Да видиш патрулка пред бар е традиция.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Абе тази наша родна полиция освен да прикрива педофили, наркобарони и убийци нищо друго не прави. Полицаи са и част от автокрадците .

6

Анонимен

преди 8 години

От 25 г. руските *** разправят, че в Америка щели да узаконяват педофилията, ама още не са я узаконили.

5

иван

преди 8 години

спокойно в америка го озаконяват това, като болест или резлигозно виждане според новите закони . няма да е дълго незаконно.

4

до АнтиПедофил

преди 8 години

рано или късно тези със снимките и посягат на деца. педофила си е педофил и лечението е само бой и затвор

3

Анонимен

преди 8 години

Ако беше ром и беше забременил 11 годишна, нищо нямаше да му направят.

2

Анонимен

преди 8 години

Абе тази наша родна полиция освен да прикрива педофили, наркобарони и убийци нищо друго не прави. Полицаи са и част от автокрадците . Затова и винаги се търсят неизвестни извършители. В полицията се влиза по родствена връзка и с големи подкупи. 90 % от полицаите са без порицейско образование. Нещо повече в полицията влизат най-големите панти от училищата. Полицейската професия е много по-малко стресова отколкото учителската и работата на лекарите -хирурзи. Да видиш патрулка пред бар е традиция.

1

АнтиПедофил

преди 8 години

Това са много гнусни хора, които трябва да бъдат лекувани, а не съдени и да лежат в затворите от което полза няма. Няма педофил, който да е лежал в панделата и след като е излязъл да не е продължил същото. Пълни откачалници са.В случая обаче има нещо друго. Педофил в случая не виждам да има. Имал на компа си снимки с подобни неща. Гнусно е ОК, но това прави ли го педофил, ако в реалността не е посягал на деца? Нима ще почнат да ни казват какви снимки може да имаме по комповете ли. Смешно е това