10

gtf

преди 8 години

До Анониментакива се правят и в България, но не се продават тук. И да ти знае паролата някой, няма как да влезе във вас без твоя телефон...

9

Анонимен

преди 8 години

1000 долара и на първият ден след като ги пуснат вече ще са хакнати.Механиката е в пъти по-сигурна.

8

джамбаз

преди 8 години

какво улеснение за мен. така поне няма да оставя отпечтъци по ключалката

7

Анонимен

преди 8 години

хахаха...въпрос- какво прави хакерът с една парола ??отговор-креква я !

6

Анонимен

преди 8 години

Що е то?ОГРАБЕН ДОМ!Ето "що е то".Едни си дават парите на "ало-ало" а други си оставят къщите ОТВОРЕНИ.

5

Анонимен

преди 8 години

От 6 години имам подобна и не е 1000$, а 250 евро. Може да се отваря с пръстов отпечатък, код, дистанционно и ключ да е програмирам от компа и да следя влизанията и излизанията. Модела е на много добра и известна немска фирма и е secuENTRY 5702. Има и нов модел на същата фирма с отваряне от смартфон, но подобно нещо никога няма да си взема. Едно, че струва двойно и второ, че е крайно несигурно. Едно хакване на телефона (което е най-простото нещо за начинаещ хакер) ви отключва дома за всеки.

4

Анонимен

преди 8 години

Цената на тая ключалка ще е $1000. Що не вземете да направите нещо още по-малко и непотребно за $50 милиона. Ей тъй, да има тъпотии, които се продават на високи цени.

3

Анонимен

преди 8 години

"Умна ключалка само с парола и смартфон отключване. Що е то?"===Ми глупост е! Нищо, че е умна ключалка. Просто е глупост.

2

Анонимен

преди 8 години

Ако дам хиляда долара за ключалка това е послание към крадците -момчета ако искате и пред стената минавайте ,но си заслужава да влезете.

1

Дедо Мъди

преди 8 години

Едно време на село нямаше къщи с ключалки всеки двор беше отворен и смарт!После дойдоха ромове от видинско ои си ееее.....