11

ha ha

преди 8 години

Ама нали са борци, защо бягат от борбата, или си мислеха,че ще воюват само срещу цивилни и деца. Ами да бягат в Либия, те руснаците и там ще дойдат, и така ще се гоните из цяла Африка докато един не остане от дитенцето на ЦиРиУ.

10

До 6

преди 8 години

Защото се налага да се демократизират само страни в които е изнасяна червена революция.Тези размирици и без американска намеса ще си възникнат,просто естественият ход на нещата не търпи противоестествени работи.

9

Анонимен

преди 8 години

Ами либийците ги е страх да сформират легитимно правителство като виждат до какво води легитимното правителство в Сирия.В либия не искат нови братушки освободители с ушaнки и ботушки.

8

Николай

преди 8 години

малко пояснение: Те не се крият а са на почивка, медицински прегледи и възстановяване. Минават по-нататъчен инструктаж. Плановете бяха объркани от Русия. Сега се чака прегрупиране. Част от тях си сменят самоличността и могат да бъдат прехвърлени в Европа, като бежанци. Други са изведени от бойните действия за да ги съхранят живи от ударите на Су-тата. НАТО не мооже да се справи с ИДИЛ, тогава индийската армия ще ги спука от еб....е. Да не говори за Китайци и Руснаци? НАТО=ИДИЛ

7

Анонимен

преди 8 години

Чакът да се стопли времето и ще ходят в европа на гости

6

Анонимен

преди 8 години

Тия джихадисти защо шетат все из държави, където САЩ налага демокрацдия - Ирак, Либия, а сега се опитва и в Сирия?

5

Анонимен

преди 8 години

А къде се крие нашия джихадист Бин Бойко БудаллаДо боко е засадил цяла нива с тикви в Банкьянската кааза и там ще се крие наесен.

4

Анонимен

преди 8 години

а колко влязаха в ес като бежанци

3

Ангел

преди 8 години

Чети Либия,мисли за Лондон....

2

Анонимен

преди 8 години

На снимката се виждат последствията от руската авиация. Браво! *** бягат в Либия.

1

Анонимен

преди 8 години

До 6,5 хиляди джихадисти се крият в ЛибияТова не бяха ли храбри демокрадични хреволюционери борци срещу тирана Кадафи от прецъфтялата арапска пролет?