10

Зиго

преди 8 години

Иска да папа, щото е ненапапан.... Ненапапали се ве, ей!

9

циника

преди 8 години

хахах, Васил Божков щял да се връща и го споделил пред "група фенове", на които обещал 34-хиляден стадион:)))).Класика в жанра "журналистическа сапунка за ***.или":)). Божков беше 6 години в ЦСКА-какво построи всички видяхме! Част от задълженията висят още от негово време:).

8

Путев

преди 8 години

Изтъркан сюжет. След тоя известен комбинатор очаквам пак Лупи и/или някой от боклукосъбирачния бизнес.

7

naco

преди 8 години

Първо ИСТИНАТА и ВИНОВНИЦИТЕ , и тогава всичко останало!? Вън МАФИЯТА от ЦСКА! Само ЦСКА!

6

vdch

преди 8 години

6, явно си много млад и примитивен щом ревеш от възторг за победи над 7-мия. Сигурно провалите срещу Галатасарай, Торпедо (М), Тулуза, Мура и Зимбру не си ги чувал или не са ти правили впечатление. А тоя страхотен треньор изгони от ЦСКА Хр. Янев и Деянов, като и качествен чужденец като Джилио за да си пробутва бразилци и португалци. Не знам какво Динамо е бил Йешич, а колкото до Левекузен - 10 тия в Германия като ти играе 2 мача с човек по-малко на терена домакина бай Добри може да елиминира.

5

иван

преди 8 години

време е за завръщане на най-успелия клуб в елита

4

Ураааа

преди 8 години

Ураааааа!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Такива като теб доведоха Лупи и Титаните и ги бяха обявили за спасители.Ганчев защо до момента недава пари за ЦСКА. Гнома за пореден път излъга и вие пак му ръкопляскате.Сигурно ти е жал че и Стойчо Младенов го няма.

2

vdch

преди 8 години

1, някои фенове като теб искат доживотен договор на Йешич, известен с култовата си реплика след четворката от Славия (Прага) - "Той турнира за УЕФА не е толкова важен". И земята да се обърне ще вярвате на патологичния интригант Георги Атанасов, който когато един друг ваш любимец Ст. Мл. не е треньор почва гадните си номера, а когато въпросния тарикат се проваля пише, че трябва да се сменя собственика.

1

Анонимен

преди 8 години

ЦСКА няма нужда от предатели и слуги на говежди ***. Феновете искат Ганчев и всички други Инджовци Манджуковци да вървят на майната си. Този път говеждия заговор няма да мине. Божков да си прави нов отбор от А окръжна и ако иска нов " Ноу камп" да му прави. Да си сбира с оня" Локомотивеца" - Петър Касев и да си правят отбори и стадиони, а специално Божков- да не е стъпил на Армията. Защото не камъни , а павета ще летят.Хайде сега вдсички лакеи на Божков- в Нове холдинг за поредната ***.