25

Анонимен

преди 8 години

Пари за ядене няма. Стига баламосвайте хората с такива *** новини.

24

Окото на дявола

преди 8 години

До Анонимен 32Има обаче и един нюанс и то е много съществен - вълна може да се предизвика и без да се движиш. Например - мисълта е също ... вълна, но не е предизвикана от движение! :)) Как си обясняваш разпространеният израз - "чета ти мислите"? Или израза - "тъкмо да го кажа и ти ме изпревари" ??? :)))Сложни стават нещата, след като решиха сега да повдигнат завесата.... :))

23

Анонимен

преди 8 години

Доказано е съвсем надеждно наличието на гравитационни вълни. На пресконференцията показаха как гравитационните вълни изместват лазерния лъч, което означава че пространството грубо казано се е нагърчило и лъча не върви по права линия.

22

Анонимен

преди 8 години

До муспи"Самата личност на този евреин е отблъскваща."от муслитата по отблъскващи няма.

21

муспи

преди 8 години

Гравитационни вълни може да има и няма - ако ги открил Айнщайн няма, ако ги отрича има. Това е непонятната за нас воля на Бога. Самата личност на този евреин е отблъскваща. Теорията на Относителноста е на сръбкиня, най добрата студентка в курса, Айнщайн подушил какво прави, жени се за нея и публикува от свое име теорията, като й казвал че е за да се превърне по лесно в пари. После, след развода, гузен й дава цялата премия. Защо, по еврейски е винаги с лъжа - Нобеловата е за други работи.

20

Окото на дявола

преди 8 години

Всичко е вълни, ако не ви е ясно - ей сега вече ви го разкриваме ... Много от нещата, които сте учили в училище, не са съвсем верни... Досега знаехте само част от Истината!

19

Анонимен

преди 8 години

Ей! Пак американците открили топлата вода . Няма как да са други.Не може !

18

Бончо

преди 8 години

Информация за обща култура: въпросните детектори се намират в щатите. По тяхната конструкция, експлоатация и обработката на получената информация са ангажирани повече от 1000 човека... от много континенти, и най-различни държави. Да се твърди, че това са "американски учени" е смесица от невежество и пропаганда... просто е смешно.

17

Окото на дявола

преди 8 години

Ха сега им кажете и другите истини: 1. Земята дефакто е куха отвъртре, като двете основни дупки са на двата полюса, като това е и причината да има разминаване между географските и могнитнтите полюси.2. Скоростта на светлината дефакто е равна на ... 0! А 300 000 км/с е скоростта на светлинният импулс с който се разпространява светлината3. Ел.ток не е "насочено движение на електрически заряди", както се учи в уч, а представлява електрическият импулс, който заряда, предава на съседните заряди

16

me

преди 8 години

Брей колко експерти гравитация имало в днес.бг, направо не е истина. Откритието ако се потвърди независимо или с последващи наблюдения е епохално. Това е нещо толкова трудно за наблюдение и по което са похарчени толкова много пари досега, че просто не е истина. Вместо да злобеете прочетете малко в уикипедия за какво става въпрос, че сте смешни!

15

Анонимен

преди 8 години

Човечеството напредва бавно, защото все още има , които го дърпат назад и вместо всички държави да се включат в изследването на Космоса и напредване във физиката, развитите държави са принудени да дават стотици трилиони долари за безсмислени военни програми, които допринасят точно с нищо за планетата.

14

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, с тая гравитационна вълна, ако си уплета пуловер, по-евтино ли излиза?

13

Анонимен

преди 8 години

до алхимикапродължавай с опитите да направиш злато от фъшкий.т.е. си и остави науката за другите

12

Анонимен

преди 8 години

Айнщайн е говорил винаги пълни глупости. Цел - да ограничи развитието на човечеството за дълго време. Най-*** пример - скоростта на светлината не е максималната в нашата вселена, но в наши дни ума на всеки учен е блокиран от този постулат и не може да го надскочи. Е, някои се усещат вече.

11

Анонимен

преди 8 години

Който мисли, че Айнщайн е говорил глупости, значи е време да хваща влака и да ходи на село да копае картофи и да не си губи времето да мисли.

10

Анонимен

преди 8 години

Твааааа... ние много добре го знаем, копеуеееее!

9

dn13

преди 8 години

До алхимикаКазвай бързо какво знаеш по въпроса преди да дойдат санитарите да те приберат обратно в тапицираната стая.

8

Анонимен

преди 8 години

А в клозета пари за наука няма.Всичко се харчи за развъждане на непрокопсаници. Едните на държавна хранилка, които рушветчийстват стресирани и струват над два милиарда лева годишно, а другите се плодят в копторите интегрирайки се и струват над пет милиарда лева годишно. Като това са само преки разходи, без да броим щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие и това че те реално не допринасят нищо за икономиката. В обсерваторията на Рожен им капе по главите, а онези въртят синджира

7

Анонимен

преди 8 години

Идея си нямах, че думата цАрВул се пише с три ***

6

Анонимен

преди 8 години

Който иска практическа полза, тук, сега и веднага - да вземе и да нацепи два кубика дърва. Е тоя Айнщайн преди сто години сам го е казал. Грабвай брадвата, *** нещастен.