10

театрал

преди 8 години

Какво казал министърът, цитиран от "Фокус", как го редактирали в този или друг сайт, кой как го разбрал - счупен телефон, ако някой знае какво означава това. После коментари, припомняне, ефекти, афекти - страхотна режисура... Или загубени, но не в превода, а в представянето на казаното. Който и министър да каже подобни истини, все ще го ругаят. Фактите обаче си остават.

9

Анонимен

преди 8 години

Някои реват за заплати за да нахранят семейството си. ДРУГИ ОРЕВАХА ЕФИРА ЗА МИЛИОНИТЕ СИ

8

До 1

преди 8 години

Вежди не е ревал за милионите си в КТБ, напротив, държава се много мъжки.

7

Анонимен

преди 8 години

най големия театър е парламента и вие имате малка гледаемост но взимате големи държавни заплати

6

Ние Българи ли сме?

преди 8 години

турчин туриха за министър на културата турци в образованието турци в отбраната в управлението.... А Най-големия Ходжа Боку Харам Ал Банкяни.. за Мин. Председател??? Ква България Кви 100 лева??? Туй се направо ***!!!

5

окото на веждата

преди 8 години

Вежди за театрите: Ревем само за заплати---А ти за какво рева бе, крадец?! За двата милиона и половина на "специална" лихва..

4

Анонимен

преди 8 години

В случая Вежди е напълно прав . След като идват по 20 души на театър, защо държавата да ти плаща субсидии . Като не можеш няма да получаваш пари . Просто е . У нас всеки иска от държавата , но това е навик от социализЪма . Уж било култура , но тя не е само театър , а кино , книги , и много други .

3

Исмаил

преди 8 години

Прав е Вежди Ага. Къде са гледаните пиеси " Сулейман Великолепни" ,Кюсем "... и " Под съжителството"?

2

Az

преди 8 години

Не знам, каква е тази мания да се превръща културата в пазар. Не били поставяли гледани постановки. Ми дай само халтури на всякъде. Нали трябва да има равен достъп до култура за всички? Ако аз живея в Малко Търново, например, нямам право нито на театър, нито на библиотека, нито на кино. Помислете малко за културата на този народ. То по тази логика и образованието е на загуба - дай да закрием и училищата и да има две-три пътуващи училища и така учителите ще си осигуряват ученици.ОСТАВКА

1

anonimen

преди 8 години

to kogato 4ovek e bogat kato tebe Vejdi,drugite 4e bili gladni aaaa nali az sam sit ,ima edna balgarska narodna pogovorka 4e sitiq na gladnia ne vqrva