15

Men

преди 8 години

До ЧудесноМного е просто - забраняват дивото къмпингуване. Много лесно могат да наложат контрол - обикалят всеки ден и който го хванат освен, че ще си изрине *** ще си плати и глобата. И тогава ще имаме няколко красиви и чисти диви плажа. Разбира се трябва да проверяват и за мизерниците, който си хвърлят фасовете в пясъка. Тях трябва да ги накарат да си ги изядат.

14

Чудесно

преди 8 години

Ама все пак за да не приличат въпросните плажове на огромни тоалетни, няма да е зле да има и някаква регулация! Например палаткаджиите да заплащат такси за палатките, да се къмпингува и ходи до тоалетна и нудисти само на строго определени места! Който не спазва правилата - несимволични глоби!

13

Анонимен

преди 8 години

Като не ви харесва не ходете. Там не е за *** като вас ходете си на Сл. Бряг и си газете в собствената помия. Колкото до чистотата на плажовете,преди и след сезона се организира масово почистване което не се субсидира от държавата а изцяло от дарения на хора като мен!

12

bros

преди 8 години

Това е една доста добра инициатива, макар и от популизъм. Тук, обаче, идва питането - чухме за плажовете, но какво за горите зад тях? Бтв, цялата *** дето умира да се прави на алтернативна там - с тях к'во пра'им? Гората и на трите места е не просто *** - то са бирени шишета, ка*ути, превръзки, пуикчета и пр. ***. Редно е на всички тия палаткаджии по ясен начин да им се вмени отговорност. Инак, на Корал можеш да видиш селяни с лъскави аУдита и двукатни хладилници, в дерето холан дски пиш*и

11

Анонимен

преди 8 години

само герб!

10

Еколог

преди 8 години

Без шезлонги, джетове, чадъри и силиконови гърди по плажовете!

9

Miss Gania

преди 8 години

До КККТръцки...Тогава купона беше у къмпинг Веселие, където всеки помагаше на събрата по Палатка - аз лично като лапе *** и мръсотия не съм виждала ...а И даваха стотинки за върнати бутилки за да си купиш дъвки Турбо :) Едно от най-красивите ми спомени

8

ККК

преди 8 години

Спомням си 2005 на смиконя юг преди да го застроят каква мизерия беше на плажа от *** на платкаджиите, но пък беше доста забавно .... кво е един нарязан крак от счупена бутилка в пясъка като има добро настроение :)

7

Анонимен

преди 8 години

Сега ще мирише на некъпани "природосъобразни" задръстеняци.

6

ККК

преди 8 години

само трябва да измислите кой ще чисти след хипарите :):)

5

Анонимен

преди 8 години

Добро решение да се надяваме това да демонстрира как се създава качествен туризъм , а не всевдотуризъм.И останалите места да си вземат поука ,как се създава туризъм и развива туризма.Че наистина е досадно това добре дошъл ,мислим как да ти оберем всички пари докато си мислиш че почиваш .

4

гларус

преди 8 години

А еко п...ки ще има ли? Без силикон с естествена растителност абе всичко да е яко еко.

3

Анонимен

преди 8 години

Брей, мутрите и мафиотите, които съсипаха и бетонираха черноморието ни отведнъж се събудиха в отбора на добрите. Но овчето стадо си ги заслужава 100000000000 %

2

Анонимен

преди 8 години

да но трябва и контрол, съвест очевидно няма - горичките са пълни с "мини' , найлонки, бутилки ...

1

Men

преди 8 години

МИ тогава ги оставете без концесия! Така е най-еко.