8

Лечев

преди 8 години

За съжаление Светлин не е на висотата за тази награда! Жалко, той има и някои много добри неща но като цяло той и още няколко негови авери в СБХ командват парада. Нищо ново и независимо не може да пробие, от младите автори. Галериите които са все още успешни, в София са под негово попечителство. Изкуствоведите също...е, какво да правят младите? И той и още няколко негови авери наистина не пускат кокала... ще си го носят в отвъдното! Жалко, нищо лично нямам към него но трябваше отдавна..да е пас!

7

до всички

преди 8 години

Изглежда безвреден на фона на днешните ожесточени лакомници. Правилно ви го е казал човекът - извисете се духовно и ще видите истината... Но едва ли - тролските ви парички са за предпочитане.

6

на снимката

преди 8 години

Този тип на снимката е изнасилвач. Изнасили една от дъщерите на собствената си сестра!

5

ZABOBOL

преди 8 години

Duhoven KVAZIMODO!Vsichki ot tozi "'forum"sa podleci-antichoveci.

4

Гошо Острото

преди 8 години

Този крадец, измамник и подлец, от кога започна да е толкова духовен, че чак и за награди се вреди? Аз мисля, че най-голямата му награда е факта, че е съосновател на фондация "Ванга", които откраднаха МИЛИОНИ от покойната жена и ги изнесоха дружно в Щатите още през 1996 - 1998 г. Да изкара втори последен инфаркт му пожелавам, от инвалидна количка.

3

bros

преди 8 години

Тоя ми е от най-омразните соц демагози...

2

в

преди 8 години

Какъв духовен лидер е един комунистически доносник ?

1

лека нощ

преди 8 години

Айде ,последно ....Оставете и на младите нещо ,взехте всичко и всички награди .